Leipzig vs Rangers: Tipovi, savjeti i kvote – 28.04.2022.

Dusan
27 travnja, 2022
515 Views
Leipzig vs Rangers

Četvrtak je rezerviran za polufinalne okršaje Europske i Konferencijske lige, a u polufinalu drugog najkvalitetnijeg europskog klupskog natjecanja sastaju se njemački Leipzig i škotski Rangers.

Momčad iz Glasgowa putuje na istok Njemačke, suočena s velikim problemima zbog ozljeda igrača, pa je Leipzig veliki favorit, no škotska momčad ove je sezone u nekoliko navrata demonstrirala lijep i kvalitetan nogomet.

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu već dugi godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Svaki dan naši tipsteri koji su specijalizirani za razne lige i sportove ostavljaju svoje prognoze utakmica od kojih najbolja spada u kategoriju Tip Dana a ukoliko želite ekstra profit ne propustite pogledati naš Tiket Dana.

Leipzig

Nogometaši Leipziga su, kao i prethodnih sezona, momčad puna kvalitetnih pojedinaca, ali u cjelini znaju dosta oscilirati. Još nisu osigurali jedno od prva četiri mjesta u Bundesligi, ali su se plasirali u finale njemačkog kupa, dok su u Europskoj ligi možda i prvi favoriti za naslov prvaka.

Ova ekipa je ofenzivno orijentirana i protiv svakog protivnika voli diktirati tempo i držati loptu u svom posjedu, tko god da je s druge strane terena. No, ovakav stil igre nosi određene rizike, pa Leipzig gotovo u svakoj utakmici dopušta protivnicima priliku za postizanje gola. Razlog tome leži u spomenutom napadačkom stilu, pa suparnici imaju dosta prostora za kontre i polukontre.

Obrambena linija momčadi bit će znatno oslabljena u ovom dvoboju, budući da su centralni bekovi Willi Orban i Mohamad Simakan, koji su sigurni u početnoj postavi, suspendirani pa će trener Domenico Tedesco morati improvizirati. Izostanak spomenutog tandema uvelike će oslabiti obranu Leipziga i ostaje za vidjeti kako će se nositi s fizički potentnim protivnikom.

Rangers

Svojih problema ima i škotski predstavnik pa trener Giovanni van Bronckhorst neće moći računati na dva najvažnija centralna napadača, Alfreda Morelosa i Kemara Roofea. To će smanjiti opasnost za gol Leipziga, ali Rangers je ove sezone pokazao da ima izvrstan kolektiv i da može nanijeti golemu štetu suparniku iz momčadske igre.

U posljednje vrijeme su u odličnoj formi. Zabilježili su četiri uzastopne pobjede u svim natjecanjima, a bili su prilično učinkoviti, zabili su 12 golova, što je u prosjeku tri.

U nedostatku spomenutog Morelosa, najviše se očekuje od ofenzivnog veznjaka Ryana Kenta, koji ove sezone igra sjajno, fantastičan je dribler, a glavna osobina mu je sjajan osjećaj asistencije. Navijači momčadi iz Glasgowa dosta se oslanjaju na kapetana Jamesa Taverniera, koji pokriva poziciju desnog bočnog, ali je vrlo ofenzivan i po mnogim kriterijima najbolje je ocijenjen igrač Rangersa ove sezone.

Očekivani sastavi

Leipzig (3-4-1-2): Gulacsi; Guardiola, Klostermann, Mukiele; Angelino, Adams, Laimer, Henrichs; Olmo; Silva, Nkunku

Rangers (4-3-3): McGregor; Tavernier, Goldson, Balogun, Bassey; Kamara, Lundstram, Jack; Aribo, Sakala, Kent

Prijedlog za tipovanje

Očekujemo dinamičnih i lijepih 90 minuta nogometa, uz prilike za gol na obje strane terena. Iako oslabljeni, mišljenja smo da je Rangers sposoban zabijati golove u gostima, pa je naš prijedlog za klađenje da će obje momčadi postići barem jedan gol u utakmici (BTTS).

Prijedlog za tipovanje: BTTS – Yes

Tečaj: 2.12

Kladionica: 22bet

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan