Limoges vs. ASVEL: Tipovi, savjeti i kvote 03.12.2022 20:00

Srba331
3 prosinca, 2022
1301 Views
Limoges vs. ASVEL

Nakon veoma turbulentnog perioda, ASVEL će na gostovanju protiv Limogesa pokušati da prekine seriju negativnih rezultata.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati ovaj podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice.

Limoges

Nakon veoma slabog početka, Limoges je uspeo da se konsoliduje. Domaći tim je uspeo da ostvari četiri pobede na prethodnih pet mečeva, što im je omogućilo da dođu do pozicije broj šest na tabeli. Na domaćem terenu je Limoges veoma dobar, što tri pobede na četiri odigrana meča najbolje pokazuju. Ali, moramo biti objektivni i reći da su te pobede ostvarili protiv ekipa koje su daleko slabije nego što je to ASVEL. U ovom trenutku nije realno da Limoges nastavi seriju pobeda, jer se njihova igra zasniva na učinku dvojice ili trojice igrača. Pritom, njihov naredni protivnik će biti veoma motivisan da dođe do pobede, tako da je pred Limoges veoma ozbiljan zadatak.

ASVEL

U ovom trenutku, situacija nije dobra za ekipu ASVEL-a. U domaćem prvenstvu nakon deset odigranih mečeva imaju čak četiri poraza, što je veoma slab učinak. Naročito ako uzmemo u obzir plasman ASVELA-a u nekoj od prethodnih sezona. Ni u Euroleague situacija nije bolja, obzirom da zauzimaju pretposlednje mesto na tabeli. U domaćem šampionatu i u Euroleague ASVEL ima čak četiri poraza na poslednjih pet utakmica, tako da je krajnje vreme za reakciju. ASVEL ove sezone ima veoma solidan igrački kadar, iako to trenutno rezultati ne pokazuju. U domaćem šampionatu smo mogli videti da ASVEL može odigrati izuzetno lvrsto i agresivno u odbrani, i to je u velikom broju mečeva bio ključ za pobedu. Smatramo da bi to mogao biti “recept za pobedu” i protiv Limogesa, naročito ako uzemmo u obzir da je iza gostujućeg tima veoma naporan period.

H2H

17.05.22 LNB Limoges vs Lyon-Villeurbanne 70:79

13.03.21 LNB Limoges vs Lyon-Villeurbanne 60:83

12.01.20 LNB Limoges vs Lyon-Villeurbanne 69:75

28.04.19 LNB Limoges vs Lyon-Villeurbanne 74:85

06.05.18 LNB Limoges vsLyon-Villeurbanne 78:52

Povrede i suspenzije

U vreme pisanja ovog teksta, na zvaničnim sajtovima oba kluba nije bilo informacija o eventualnim izostancima.

Limoges vs. ASVEL Prijedlozi za klađenje

Zbog lošije forme, u ovom duelu je ASVEL samo “blagi” favorit. Limoges je objektivno gledano slabiji protivnik, i zavisi od raspoloženja dva ili tri igrača. Obzirom na naporan ritam, posledice umora bi u ekipi ASVEL-a mogle biti vidljive, pa od njih ne očekuje previše brz ritam. ASVEL ima u svom timu igrače koji mogu sjajno odigrati u odbrani, a zbog celokupne situacije, mišljenja smo da ASVEL ovde može trijumfovati samo ako ne dozvoli protivniku brži ritam.

03.12.2022 20:00
Prijedlog: Limoges Team Total Under 82.5
Tečaj: 1,76
Kladionica: 
Ivibet

100% do 150 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.