Liverpool vs Inter: Tipovi, savjeti i kvote – 08.03.2022.

Dusan
8 ožujka, 2022
521 Views
Liverpool vs Inter

Liverpool

Golovima Roberta Firmina i Mohameda Salaha u posljednjih 15 minuta susreta na stadionu “Giuseppe Meazza” Liverpool je u ovom dvoboju stekao možda i kapitalnu prednost. No, Inter je momčad koja ima svoje kvalitete, a izabranici Jurgena Kloppa zasigurno će i u ovom dvoboju zaigrati maksimalno ozbiljno.

Redsi su u posljednje vrijeme u fantastičnoj formi. Igraju dobro u svim natjecanjima, a od utakmice u Milanu pobijedili su u svih pet mečeva i osvojili jedan trofej. Liverpool je u finalu Carabao Cupa svladao Chelsea i tako stigao do prvog trofeja u tekućoj sezoni, dok je u prvenstvu, FA kupu i Ligi prvaka konkurent za preostala tri.

Izgledaju vrlo dobro organizirani na oba kraja terena. Obrana koju vodi Virgil Van Dijk doista rijetko prima golove, dok je napadački dio momčadi tako dobro sastavljen i organiziran da predstavlja prijetnju apsolutno svakoj obrani na svijetu.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

Inter

Slobodno se može reći da su igrači Intera bili bolji rival u prvom poluvremenu odigranog u Milanu. Da su Lautaro Martinez i Hakan Calhanoglu bili za nijansu precizniji, konačni bi ishod vjerojatno bio drugačiji. No, Nerazzurri nisu iskoristili svoje prilike pa sada u Englesku odlaze s velikim minusom.

Inter nakon utakmice s Liverpoolom u tri uzastopna susreta nije postigao gol, ali je prošlog petka deklasirao Salernitanu s 5:0. Lautaro Martinez je u tom susretu postigao tri, a Edin Džeko dva gola, pa se napadači milanske momčadi doimaju raspucano uoči najvažnije utakmice u dosadašnjoj sezoni.

Inter ima kvalitetu da napadne Liverpool od prve minute, a ako je suditi prema izjavi trenera Simonea Inzaghija da će momčad pokušati zabiti u prvom poluvremenu, treba očekivati ​​iznimno napadačkog aktualnog prvaka Italije.

Očekivani sastavi

Liverpool (4-3-3): Alisson; Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson; Henderson, Fabinho, Keita; Diaz, Jota, Mane

Inter (3-5-2): Handanović; Skriniar, De Vrij, Bastoni; Dumfries, Vidal, Brozović, Calhanoglu, Perišić; Džeko, Martinez

Prijedlog za tipovanje

Budući da nemaju što izgubiti, očekujemo da će igrači Intera iz prvog sučevog zvižduka žestoko napasti suparnika i vjerujemo da su sposobni postići barem jedan gol. S druge strane, ofenzivni stil će svakako ostaviti dosta prostora Liverpoolovoj napadačkoj liniji, koja će moći kazniti.

Stoga je naš prijedlog za klađenje iz ove utakmice da obje ekipe zabiju gol, a tip GG u Meridianbetu u je procijenjen na tečaj 1,68.

Prijedlog za tipovanje: GG

Tečaj: 1.68

Kladionica: Bet365

Ukoliko nemate račun na Bet365 kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 25 €.

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan