Lokomotiv Kuban vs UNICS Kazan – Tipovi, savjeti i kvote 13.05.2023.

Dusan
12 svibnja, 2023
708 Views
Lokomotiv Kuban vs UNICS Kazan

U polufinalnim  duelima VTB lige vidjeli smo mnogo uzbuđenja, kako za sada stvari stoje ista situacija nas očekuje i u velikom finalu.

UNICS je uspio da preokrene situaciju i povede sa 2-1 u seriji, sledi nam utakmica broj četiri, gdje će Lokomotiva pokušati da vrati stvari na početak.

Ko će po prvi put u istoriji podići trofej?

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate. 

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara 

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice

Lokomotiv Kuban

Nakon polufinalne drame i ogromnog podviga, izbacivanja velikana iz Moskve, Lokomotiva je zakazala finale sa ekipom iz Kazana. Veliko finale počelo je savršeno za Lokomotivu, napravili su brejk na strani i izgledalo je kako stvari idu u pravom pravcu za ekipu iz Krasnodara.

Međutim, Lokomotiva je prvo izgubila drugi meč u Kazanu i ako je veliki dio utakmice imala sve u svojim rukama, ali je poslednja četvrtina bila kobna za izbranike Aleksandera Sekulića.

Utakmica broj tri donijela je identičnu situaciju, Lokomotiva je apsolutno kontrosila utakmicu i vodila tri četvrtine, ali ponovo neshvatljiv pad u poslednjoj četvrtini, prije svega u napadu koji u potpunosti zastao, krajnji rezultat je pobjeda gostiju i vraćanje brejka za 1-2 u seriji.

https://twitter.com/lokobasket/status/1656731443882491909?s=46&t=QeOSpRNjQwPZoKvGQ5XCzw

UNICS Kazan

UNICS je imao gotovo identičan put do finala kao Lokomotiva. Nakon velike polufinalne drame protiv Zenita i pobjede u majstorici zakazali su finale sa Lokomotivom.

Finalna serija nije krenula kako su mnogi očekivali za ekipu iz Kazana. Izgubili su prvu utakmicu na domaćem parketu, ali su uspijeli da dobiju naredne dvije i da potpuno preokrenu rezultat.

Ono što je interesanto u sve tri dosadašnje utakmice jurili su rezultat u većem dijelu utakmice, ali vrhunska odbrana u poslednjoj četvrtini i solidan napad donijeli su dvije velike pobjede i ako su generalno imali mnogo problema.

Svakako, ključni problem tima je kratka rotacija, pa su usponi i padovi u toku utakmice sastavni dio ekipe, a to je mač sa dvije oštrice, nekad je to dobra stvar, ali nekad je ozbiljan problem kako zbog umora, tako i zbog nedostatka kvalitetnog doprinosa sa klupe.

Mora se priznati da je tim iz Kazana imao dosta sreće u završnicama prethodna dva duela, ali na kraju se pamti samo pobjeda, tako da UNICS sada ima prednost 2-1 u finalnoj seriji.

H2H

11.05.23. Lokomotiv Kuban-UNICS Kazan 81:82

08.5.23 UNICS Kazan-Lokomotiv Kuban 79:76

06.05.23 UNICS Kazan-Lokomotiv Kuban 76:88

19.03.23 Lokomotiv Kuban-UNICS Kazan 78:70

Povrede i izostanci: 

UNICS Kazan: /

Lokomotiv Kuban: /

Savjeti za klađenje

Datum i vrijeme odigravanja utakmice: 13.05.23. 13:00h
Tip: Pobjeda Lokomotiv Kuban

Kvota: 1.67
Kladionica: 22bet

Ako sagledamo generalno stvari u dosadašnja tri duela, stiče se utisak da je Lokomotiva Kuban pokazala mnogo više i ako su imali neshvatljive padove u poslednjim četvrtinama.

Ekipa iz Kubana dominirala je u većem dijelu utakmice u sva tri dosadašnja duela, naše mišljenje je da su u ovom trenutku bolji tim i da će sportska pravda biti zadovoljena. Smatramo da Lokomotiva ima veliku šansu da pred svojom publikom vrati finalnu seriju na sam početak.

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan