Londrina – Guarani SP: Analiza utakmice

MilosNS
8 srpnja, 2021
549 Views
Londrina vs Guarani

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Već smo vas navikli da igramo utakmice koje se igraju u okviru raznih Brazilskih liga, pa tako i ovog puta igramo jedan susret u okviru Brazilske Serie B, gde se sastaju ekipe Londrine i Guarani SP.

Londrina

Londrina nikako nije dobro krenula u ovaj šampionat, pošto se nakon devet odigranih kola nalaze na pretposlednjoj poziciji sa samo jednom pobedom, četiri nerešene i četiri poraza. Ono što je posebno problematično kod ove ekipe je činjenica da odbrana ne funkcioniše dobro i da su primili zaista dosta pogodaka.

Guarani SP

Sa druge strane Gurani SP igra možda i najefikasnije u celoj Serie B, pošto su oni do sada odigrali nekoliko utakmica sa vaterpolo rezultatima. Na tabeli se nalaze na sredini tabele, sa tri pobede, četiri nerešene i samo jednim porazom. Naravno da je motivacija kod njih visoka, jer ova utakmica predstavlja šansu da se približe gornjem delu tabele.

Očekivani sastavi

Manje više tek po neka povreda, ali ništa što bi bilo posebno interesantno.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su dosta puta igrale jedna protiv druge i rezultati su mešoviti.

Predlozi za tipovanje

Ovo će biti prava partija dve odlične ekipe na terenu, ali mi smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2 Goals (da obe ekipe postignu dva ili više pogodaka), koja opklada se plaća solidnom 1.92 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.