Luksemburg vs. Turska: Tipovi, savjeti i kvote – 11.06.2022.

Dusan
11 lipnja, 2022
475 Views
Luksemburg vs. Turska

 Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Borba za prvu poziciju na tabeli grupe C je u punom jeku, a nakon subotnjeg meča između Luksemburga i Turske će biti jasnije koja od ove dve reprezentacije će napraviti značajan korak napred ka narednoj fazi takmičenja.

Luksemburg

Iako grupa C nije previše atraktivna, moramo biti objektivni i reći da fudbaleri Luksemburga za sada rade zaista odličan posao.

Nakon dve odigrane utakmice imaju šest osvojenih bodova, i dele prvu poziciju na tabeli sa reprezentacijom Turske. Na gostovanju protiv Litvanije su iznenađujuće lako trijumfovali rezultatom 2:0, a onda su ponovo u gostima bili uspešniji od reprezentacije Farskih Ostrva sa 1:0.

Do sada su u oba meča bili veoma agresivni u odbrani, i upravo kvalitetna igra u odbrani je bila „temelj“ za ostvarivanje dve veoma vredne pobede.

Imajući u vidu da će u subotu igrati protiv reprezentacije koja je na dve utakmice postigla čak deset golova i koja poseduje zaista sjajan ofanzivni potencijal, uvereni smo da će igrači domaćeg tima ponovo biti primarno aktivni u defanzivnoj liniji.

Turska

Turci su za sada u potpunosti opravdali epitet glavnog favorita za osvajanje prvog mesta na tabeli, a čak deset postignutih golova dovoljno pokazuje njihovu dominaciju.

U premijernom meču su kod kuće očekivano bili bolji od reprezentacije Farskih Ostrva sa 4:0, ali moramo reći da ne bi bilo nezasluženo da su Turci u tom meču postigli deset golova, obzirom da konstantne pritiske ka golu gostujućeg tima.

Malo ko je mogao očekivati da će Turska uspeti da ponizi Litvaniju i to na gostujućem terenu, ali su Turci uspeli da maksimalno iskoriste nezainteresovanost igrača domaće ekipe, a krajnji rezultat 6:0 dovoljno govori o odnosu snaga na terenu na toj utakmici.

Nema nikakve sumnje da će Turci nastaviti u istom ritmu, tako da je veoma izgledno za očekivati da će nastaviti neverovatan golgeterski niz.

H2H

U poslednjih petnaestak godina su ove dve reprezentacije odigrale dva prijateljska meča, i Turska je oba puta bila uspešnija.

Povrede i izostanci

Luksemburg: Edvin Muratović.

Turska: Nema izostanaka.

Očekivani sastavi

Luksemburg (4-4-2): Anthony Moris – Marvin da Graça, Maxime Chanot, Dirk Carlson, Michael Pinto – Christopher Martins, Borges Sanches, Leandro Barreiro, Vincent Thill – Danel Sinani i Gerson Rodrigues.

Turska (3-4-3): Ugurcan Cakir – Ozan Kabak, Caglar Soyuncu, Merih Demiral – Mehmet Zeki Celik, Dorukhan Tokoz, Hakan Calhanoglu, Halil Dervişoğlu – Cengiz Under, Orkun Kokcu i Serdar Dursun.

Luksemburg vs. Turska Prognoza i Tip

Ovo će biti duel jedine dve neporažene reprezentacije u grupi C, a ujedno i meč dva tima koja do sada nisu primila nijedan gol.

Luxemborug ne poseduje izraziti ofanzivni kvalitet, ali to veoma uspešno kompenzuju agresivnijom igrom u odbrani, dok s druge strane deset postignutih golova na dva meča dovoljno govori o stilu igre Turske reprezentacije.

Domaći tim ima epitet velikog autsajdera, ali sasvim sigurno neće na teren izaći sa belom zastavom, i ukoliko budu ponovili igru iz prva dva meča, postoji velika šansa da će i nakon trećeg kola ostati neporaženi.

Očekuje se da će reprezentacija Turske bez previše problema upisati novu pobedu, ali mi ne delimo to mišljenje, jer u prva dva meča nisu igrali protiv ekipe koja ume da totalno uspori ritam meča, a Luksemburg je upravo takva ekipa.

11.06.2022 20:45

TIP: Bet Builder

Over 0 Goals in the Match for Both Teams Combined

Under 3 goals in the Match for Turkey

Over 1 Corners in the 1st Half for Both Teams Combined

Over 1 Corners in the 2nd Half for Both Teams combined

Kvota: 1.72

Kladionica: bet365

Trenutno sportska kladionica bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan