Luton vs Chelsea: Tipovi, savjeti i kvote – 02.03.2022.

Dusan
1 ožujka, 2022
653 Views
Luton vs Chelsea

Nakon uzbudljivog nedjeljnog finala Carabao Cupa i poraza u nevjerojatnom penal triler od Liverpoola (10:11), aktualni europski prvaci okreću se drugim natjecanjima, a prvi izazov bit će Luton, sudionik Championshipa, koji je u super formi u zadnje vrijeme.

Luton

Ova momčad iz istoimenog grada na jugozapadu Engleske trenutno je u zoni doigravanja drugog najkvalitetnijeg engleskog nogometnog natjecanja. Na šestom su mjestu s 54 boda, sedam manje od drugoplasiranog Bournemoutha, ali s obzirom na njihovu sadašnju formu ne bi bilo pogrešno reći da su najbolji u cijelom prvenstvu.

Osvojili su 15 od maksimalnih 18 bodova u posljednjih šest utakmica. Dobili su pet utakmica i poraženi samo na gostovanju kod Birminghama (0:3), dok su svladali Derby (1:0), Stoke (2:1), WBA (2:0), Barnsley (2:1) i Swansea ( 1:0).

Glavna snaga momčadi leži u dobrim prekidima – i defenzivnim i ofenzivnim. Kad ih treba obraniti, odlično im ide, dok su u napadu iznimno opasni i zabili su dosta golova nakon kornera i ubačaja. S druge strane, glavni nedostatak je mali posjed lopte, odnosno mali postotak vremena kada drže loptu u nogama. To im može predstavljati veliki problem, jer su njihov suparnici najopasniji kada dominiraju posjedom.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

Chelsea

Nogometaši Chelsea odigrali su već dva finala ove sezone i imaju polovičan učinak. Prvo su pobijedili Palmeiras u finalu Svjetskog klupskog prvenstva, a proteklog vikenda izgubili su od Liverpoola u finalu Carabao Cupa.

Ovaj dvoboj s “Redsima” izazvao je goleme fizičke izdatke Thomasu Tuchelu, pa treba očekivati ​​da će njemački izbornik već u srijedu na terenu izvesti potpuno drugačiju startnu postavku.

No, opet će Chelsea imati sjajne igrače na terenu, jer će vjerojatno od prve minute igrati Lukaku, Werner, Hudson-Odoi, Jorginho, Loftus-Cheek, Saul Niguez, pa će popularni “Plavci” biti apsolutni favoriti za prolaz u sljedeću fazu FA Kupa.

Očekivani sastavi

Luton (3-4-1-2): Steer, Lockyer, Bell, Burke, Bree, Osho, Lansbury, Naismith, Campbell, Cornick, Adebayo

Chelsea (3-4-2-1): Kepa, Azpilicueta, Rüdiger, Christensen, Sarr, Kovačić, Jorginho, Werner, Mount, Lukaku, Hudson-Odoi

Raniji susreti

Dvije momčadi susrele su se prošle sezone u istom natjecanju, samo jedno kolo ranije, a Chelsea je kod kuće trijumfirao s 3:1.

Prijedlog za tipovanje

Bit će ovo idealna prilika da se oni igrači londonske momčadi koji su u prethodnom periodu imali manju minutažu nametnu treneru Thomasu Tuchelu. Chelsea ima jednu od najboljih rotacija na svijetu kada je u pitanju kvaliteta i zato im visoka potrošnja u utakmici protiv Liverpoola ne bi trebala predstavljati veliki problem.

Stoga je naš prijedlog za klađenje iz ove utakmice hendikep pobjeda gostiju na margini od -1,5 golova, a odličan tečaj od 2,09 je u Meridianbetu. To znači da će ovaj tip biti uspešan ako Chelsea pobjedi sa minimum dva gola razlike.

Prijedlog za tipovanje: Chelsea -1.5

Tečaj: 2.09

Kladionica: Meridianbet

Trenutno sportska kladionica  Meridianbet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja 500 RSD  u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije!

MeridianBet Kladionica

1/5
  • Interesantni bonusi ali ništa posebno
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • NIzke kvote u nekim sportovima
  • Katastrofalna korisnička podrška
  • Vrlo loša reputacija
  • Veliki broj neriješenih žalbi igrača
Author Dusan