Maccabi TA – Baskonia: Analiza utakmice

Milos
14 siječnja, 2021
340 Views
košarka tipovi

Juče, naša košarkaška analiza i tip su bili profitabilni, jer je Mornar uspeo u sred Kanarskih ostrva da savlada odličnu ekipu Gran Canarie, a danas imamo dve utakmice koje nam se sviđaju iz Euro League takmičenja. Druga utakmica koju ćemo tipovati je ona gde se u Izraelu sastaju ekipe Maccabi TA i Španska ekipa Baskonia. Imajući u vidu kako ove dve ekipe igraju, smatramo da postoji određeni prostor za opkladu na marketu za total.

Domaća ekipa, je imala velike ambicije u ovoj sezoni, ali situacija na terenu je malo drugačija, pošto trenutno imaju 8 pobeda i čak 11 poraza, što je za Ponos Izraela prosto neprihvatljivo. Ipak, u poslednjih pet utakmica su pokazali uspon forme, pošto imaju 3 pobede (Barcelona, PAO i Alba) i samo dva poraza (Zenit i Olympiakos.)

Njihovi protivnici, ekipa Baskonie ima malo bolji skor, pošto imaju 9 pobeda i 10 poraza. Oni su bili u fantastičnoj seriji od tri pobede (Milan, Valencija i CSKA) ali su u prošlom kolu nadigrani od strane ekipe Fenerbahce na gostovanju. Svakako bi na ovom meču voleli kada bi mogli da uzmu pobedu, to je jasno kao dan.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su do sada igrale čak 30 puta, a Maccabi je pobedio na 14 od 30 susreta. Iako su u prošlosti igrali utakmice sa mnogo poena, ove godine na prvom meču je viđeno samo 130, što je pokazatelj kako ove ekipe vole da igraju ove sezone.

Predlozi za tipovanje

Kladionice ovde ostavljaju prostora na mnogim marketima, od totala, preko hendikepa. Smatramo da još nisu uskladili svoje linije na Maccabi, stoga mi ćemo odigrati Under 155.5 Points (da obe ekipe postignu 155 ili manje poena), koja opklada se plaća solidnom 1.91 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos