Maccabi T.A. vs Real Madrid: Tipovi, savjeti i kvote – 24.03.2022.

Dusan
23 ožujka, 2022
375 Views
Maccabi T.A. vs Real Madrid

Dok su Izraelci odigrali najbolju partiju u sezoni, „Kraljevi“ i dalje ne nalaze način da izađu iz velike krize koja traje mjesec dana. U takvim okolnostima, očekuje nas duel dvije ekipe koje se nalaze u dijametralno suprotnoj formi.

Uz potpuno besplatne tipove i autorske prognoze naših eksperta, portal sportske-kladionice.com nudi i razne korisne članke i savjete za klađenje. Iskreni smo u našim recenzijama kladionica te vam uz vrijednosne tipove nudimo i jedinstven uvid u svijet klađenja.

Maccabi Tel Aviv

Pomalo iznenađujuće, Maccabi je razbio Milano u Tel Avivu i tako napravio vjerovatno presudni iskorak ka plasmanu u četvrtfinale Eurolige. Scenario kojem se niko nije mogao nadati prije mjesec dana, pa čak ni u upravi kluba koji su otpustili trenera Ioannisa Sfairopoulosa kada je postalo jasno da su sve realne šanse za top8 iščeznule.

Ipak, nakon izbacivanja ruskih klubova iz Eurolige, pozicija Maccabija se drastično popravila, prvenstveno iz razloga što su imali loš međusobni skor protiv njih, a ti rezultati su se poništili. Do kraja regularnog dijela, Maccabi ima dosta dobar raspored i sada izgleda više nego realno da se nađu na šestoj poziciji.

James Nunnally u posljednje vrijeme igra možda i u formi života, dok je Ante Žižić konačno uhvatio kontinuitet dobrih partija. Scottie Wilbekin je na standardno visokom nivou iako se u pobjedi protiv Milana nije istakao.

Real Madrid

Više od četiri mjeseca je izgledalo da su Pablo Laso i Real Madrid pronašli dobitnu formulu. „Kraljevski klub“ se nalazio u samom vrhu Endesa lige i Eurolige, ali onda je sredinom februara krenula velika kriza koja traje i danas.

Taman kada su pobjedama protiv Milana i Asvela kupili malo mira, uslijedio je novi šok u domaćem prvenstvu pošto je Manresa slavila u Madridu, a nisu uspjeli da savladaju ni Efes iako su imali suvjereno vodstvo tokom tri četvrtine.

Rješenje za Vasilija Micića i mnogo bolju odbranu turske ekipe u četvrtoj četvrtini nisu imali. Teško je vjerovati da će biti bilo kakvih promjena jer je preostalo jako malo vremena do početka plej-ofa, ali sa ovakvom igrom Real se teško može nadati trofejima.

Eventualna pobjeda u Tel Avivu bi vratila stvari na pravi put, ali za tako nešto će Madriđani morati da odigraju na nivou iz prvog dijela takmičarske godine kada su zaista bili kaznena ekspedicija.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

Očekivani sastavi

John DiBartolomeo nije igrao protiv Milana zbog prehlade i vjerovatno neće biti u sastavu Maccabija ni za ovaj meč. Real je u Tel Aviv doputovao bez Fabiena Causera, Alberta Abaldea, Jeffery Taylora i Carlosa Alocena.

Raniji rezultati i trendovi

Maccabi se trenutačno nalazi na sedmom mjestu sa učinkom 12-11, dok je Real Madrid i dalje drugi sa 18-7. 11 puta je „Ponos Izraela“ igrao na domaćem parketu, a iz Tel Aviva su pobjede odnijeli samo Anadolu Efes i Crvena zvezda. Real je u gostima na 6-6, a u negativnoj su seriji od četiri uzastopna poraza. U prvom okršaju ovih timova ove sezone u Madridu, „Kraljevi“ su pobijedili 72:70.

Prijedlozi za tipovanje

Prijedlog za ovu utakmicu je Maccabi +2,5 (pobjeda Maccabija ili poraz manji od tri poena razlike), a kladionica 22Bet nudi kvotu 1.86 za ovu igru.

U ovom trenutku, Maccabi igra možda i najbolju košarku od početka sezone, dok je Real Madrid u najslabijoj formi. Gledajući iz te perspektive, uz činjenicu da će dvorana u Tel Avivu biti ispunjena do posljednjeg mjesta, jasno je zašto prednost dajemo domaćoj ekipi.

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan