Mađarska – Engleska: Analiza utakmice

Dusan
2 rujna, 2021
493 Views
Mađarska vs Engleska

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Danas igramo utakmicu koja se igra u okviru kvalifikacija za svetsko prvenstvo, gde se na Puškaš Areni sastaju selekcije Mađarske i Engleske.

Mađarska

Domaća selekcija je jedna od selekcija koja je možda i najviše napredovala, ali koju kladionice uporno zaobilaze i ne pokazuju ni malo poštovanja. Naime, kako onda objasniti činjenicu da su toliki autsajderi na domaćem terenu, ako su letos na Evropskom uspeli da odigraju nerešeno i protiv Nemačke i protiv Francuske. Takođe, imaju neke ludački dobre serije pobeda i jasno je da je ekipa trenera Rossija sve samo ne neka marginalna evropska selekcija.

Engleska

Gosti sa druge strane, predstavljaju selekciju koja uvek ima najviše ciljeve i od koje navijači očekuju čuda svaki put. Do sada su u svojoj grupi napravili odličan posao pošto su redom pobedili selekcije San Marina, Albanije i Poljske, pa sada sa vrha grupe gledaju svoje ostale protivnike. Ipak, na ovom meču Southgate ima priličan broj povređenih igrača.

Očekivani sastavi

Oba selektora imaju određenih problema pred ovaj meč, ali se čini da su problemi u taboru Engleske mnogo veći.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe nisu igrale puno puta jedna protiv druge, ali poslednja tri susreta su videla da obe ekipe postignu pogodak.

Predlozi za tipovanje

Ovo će biti utakmica koja je bitna za obe ekipe, pa mi smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati GG (da obe ekipe postignu pogodak na meču), koja opklada se plaća solidnom 2.43 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan