Intro

Maldonado – Deportivo Wanderers: Analiza utakmice

Maldonado – Deportivo Wanderers

Na pravom ste mestu! Portal SPORTSKE-KLADIONICE.COM svakodnevno svojim čitaocima omogućava da čitaju najbolje prognoze utakmica za danas! Stoga, bez previše uvoda, pogledajmo kakva je danas ponuda i koji je to top pik za ponedeljak 30.08.2021. godine.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno čitaocima dajemo predloge, a najbolji predlog tog dana nazivamo Tip Dana. Ponekad, kada je ponuda velika i kada ima dovoljan broj utakmica, onda objavljujemo jedan „ludi tiket“, koji možete naći ovde: Tiket Dana, sa kojim tiketom pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu od klađenja našim čitaocima.

Danas se odlučujemo za utakmicu koja se igra u okviru redovnog kola Urugvajske Prve Lige, gde se sastaju ekipe Maldonado i Deportivo Wanderers.

Maldonado

Iako je prvenstvo tek počelo, neke stvari se već znaju. A to je sa će nekoliko ekipa da se bori za titulu, a veći deo ostatka lige će se boriti protiv ispadanja. Ekipa Maldonado je jedna od onih ekipa koje će se najverovatnije boriti protiv ispadanja, pošto je njihov kvalitet u najboljem slučaju osrednji za ovu ligu. U prvom kolu su gostovali ekipi Liverpool Montevideo i izgubili 0-1.

Deportivo Wanderers

Sa druge strane, ekipa Deportivo Wanderers sa druge strane je odlično počela ovaj šampionat pobedom na gostovanju protiv ekipe Boston River, ali pitanje je koliko kvaliteta ova ekipa zapravo ima. Iako su odigrali jednu efikasnu utkamicu u prvom kolu, oni su poznata ekipa koja igra dosta sporije i njihove utakmice imaju manje golova.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju određenih problema pred ovaj meč, ali ništa previše ozbiljno.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale dosta puta do sada i uglavnom su igrane utakmice na malo golova.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju, trenutnu formu, kao i činjenicu da je utakmica prilično bitna za obe ekipe, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Under 2.5 Goals (da obe ekipe postignu dva ili manje golova na utakmici), koja opklada se plaća solidnom 1.85 kvotom u sportskoj kladionici Bet365.

Trenutno sportska kladionica Bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

 

Ostale vijesti