Manchester City vs Brighton: Tipovi, savjeti i kvote – 20.04.2022.

Dusan
20 travnja, 2022
666 Views
Manchester City vs Brighton

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Borba za titulu u Premier League polako ulazi u poslednju fazu, i ekipa Manchester City-ja duel sa Brighton-om dočekuje na drugom mestu na tabeli. City više nije lider šampionata zahvaljujući noćašnjoj pobedi Liverpool-a, tako da se pobeda na sutrašnjem meču nameće kao apsolutni imperativ.

Manchester City

City je tokom ove sezone imao sasvim solidnu prednost u odnosu na Liverpool, ali su neki potpuno neočekivani neuspesi doprineli tome da je razlika između ova dva tima uoči ovog kola dva boda u korist tima iz grada Beatlesa.

City je do sada pokazao zavidnu formu i kvalitet, i apsolutno zasluženo se nalazi u konkurenciji za titulu, ali su dva remija u prethodna tri kola pokvarila taj utisak. Odigrali su 0:0 u gostima protiv ekipe Crystal Palace-a, a zatim su kod kuće remizirali protiv Liverpool-a ( iako su dva puta imali prednost na tom meču ), tako da više nemaju prava na grešku ukoliko žele da osvoje titulu.

Kod kuće su na petnaest odigranih utakmica osvojili trideset pet bodova, uz gol razliku od četrdeset dva postignuta i samo dvanaest primljenih golova, što jasno pokazuje da je Etihad stadion „neosvojiva tvrđava“ i za mnogo jače timove nego što je to Brighton.

City raspolaže zaista sjajnim ofanzivnim potencijalom, i mišljenja smo da je pravo vreme da odigraju jedan meč u prepoznatljivom ritmu.

Brighton

Želeo je Brighton da se ozbiljnije umeša barem u borbu za plasman u Ligu Konferencija iduće sezone, ali su zahvaljujući velikom broju uspona i padova ipak ostali bez šansi za tako nešto, i moraće se zadovoljiti plasmanom u sredini tabele. Uoči ovog meča imaju četrdeset osvojenih bodova nakon trideset dve odigrane utakmice, i zauzimaju desetu poziciju na tabeli Premier League.

Najveći problem ekipe Brighton-a ove sezone je golgeterski učinak, i u dosadašnjem delu sezone su fudbaleri ovog tima uspeli da postignu samo dvadeset devet golova, što je drugi najlošiji učinak u šampionatu.

Na poslednja dva meča su uspeli da pobede Arsenal i Tottenham, i duel protiv City-ja dočekuju puni samopouzdanja, ali treba imati na umu da je Manchester City trenutno mnogo kvalitetniji od pomenutih timova, i ukoliko fudbaleri Brighton-a ne budu drastično popravili ofanzivni učinak, teško je za očekivati da će sutra izbeći ubedljiv poraz.

Međusobni dueli

Manchester City je slavio na pet od poslednjih šest međusobnih mečeva protiv Brighton-a, i moramo pomenuta da je City na četiri od šest utakmica postizao po najmanje četiri gola.

Povrede i izostanci

Manchester City: Mendy. Palmer i Walker su neizvesni za nastup na sutrašnjoj utakmici.

Brighton: Duffy i Moder. Alzate će najverovatnije propustiti meč protiv City-ja.

Prognoza

City je nakon velike borbe uspeo da eliminiše Atletico Madrid i obezbedi plasman u polufinale Lige Šampiona, tako da se sada može posvetiti borbi za osvajanje titule. Moramo reći da ekipa City-ja nije uspela da trijumfuje na poslednja tri meča u svim takmičenjima, a to je bio zaista redak slučaj ove sezone.

Liverpool je večeras sa ubedljivih 4:0 savladao Manchester United i na taj način preuzeo lidersku poziciju makar do sutra, tako da popularni “Građani” samo pobedom protiv Brighton-a mogu povratiti “tron”.

Istorija međusobnih duela ovih timova pokazuje da City uglavnom nije imao većih problema protiv Brighton-a, a kako gostujućem timu sutrašnji meč ne znači ništa u rezultatskom smislu, verujemo da će fudbaleri City-ja na terenu pokazati da zaslužuju šampionsku titulu.

Obzirom da je City mnogo kvalitetniji i da mu trebaju bodovi, sve osim ubedljive pobede domaćeg tima predstavljaće veliko iznenađenje.

Tip: Manchester City and over 2.5

Kvota: 1.80

Kladionica: Meridianbet

Trenutno sportska kladionica  Meridianbet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja 500 RSD  u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije!

MeridianBet Kladionica

1/5
  • Interesantni bonusi ali ništa posebno
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • NIzke kvote u nekim sportovima
  • Katastrofalna korisnička podrška
  • Vrlo loša reputacija
  • Veliki broj neriješenih žalbi igrača
Author Dusan