Manchester City vs Watford: Tipovi, savjeti i kvote – 23.04.2022.

Dusan
22 travnja, 2022
522 Views
Manchester City vs Watford

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Samo šest kola je ostalo do kraja šampionata, tako da je svaki bod veoma važan u borbi za titulu ali i u borbi za opstanak u ligi. Manchester City se bori za titulu, dok je Watford u veoma teškom položaju što se tiče opstanka u ligi, što nam garantuje da će sutrašnji meč ovih timova biti veoma zanimljiv.

Manchester City

Manchester City je pobedom u prošlom kolu uspeo da sačuva prednost u odnosu na drugoplasirani Liverpool, ali borba za titulu još uvek nije gotova jer je preostalo još šest kola do kraja šampionata.

Gledajući brojeve, ekipa City-ja je u dosadašnjem delu odigrala gotovo savršeno, obzirom da je druga najefikasnija ekipa u ligi, dok su po defanzivnom učinku ubedljivo najuspešniji u šampionatu ( 75 postignutih i samo 20 primljenih golova nakon 32 odigrane utakmice ).

Na domaćem terenu su na 16 odigranih mečeva postigli čak 45 golova ( 2.81 prosečno po meču ), tako da je više nego jasno kakvim ofanzivnim potencijalom raspolažu.

Obzirom da im u goste dolazi ekipa koja tokom čitave sezone ima zaista mnogo defanzivnih problema, sasvim realno je za očekivati da će popularni „Građani“ nastaviti seriju efikasnih mečeva na domaćem terenu, a mi verujemo da će posao biti gotov već nakon prvih 45 minuta.

Watford

Watford se u ovom trenutku nalazi u veoma teškom položaju kada je u pitanju opstanak u ligi. Gostujući tim ima sedam bodova manje od prve ekipe koja je izvan opasne zone, a moramo pomenuti činjenicu da je ekipa Everton-a odigrala i jedan meč manje, što dodatno otežava situaciju ekipi Watford-a.

Fudbaleri gostujućeg tima su na 32 odigrane utakmice primili čak 62 gola, i sa prosekom od 1.94 primljenih golova po meču imaju drugi najlošiji defanzivini učinak u ligi.

Mnogo bolji utisak su ostavili na gostujućim terenima, gde su na 16 mečeva osvojili 15 bodova ( od 22 ukupno ), ali im uprkos tome ne dajemo previše šansi u meču protiv ekipe koja se bori za osvajanje titule. Watford se nalazi u veoma lošoj formi, obzirom na samo 3 osvojena boda na prethodnih 5 utakmica, uz gol razliku od 3 postignuta i čak 12 primljenih golova.

H2H

Manchester City je slavio na poslednjih pet međusobnih duela protiv Watford-a, uz neverovatnu gol razliku od 24 postignuta i samo 2 primljena gola.

Povrede i izostanci

Manchester City: Mendy. Walker je neizvestan za nastup na sutrašnjoj utakmici.

Watford: Cucho. Baah, Kalu, N Koulou, Sierralta i Troost-Ekong će najverovatnije propustiti duel protiv Manchester City-ja.

Manchester City – Watford Prognoza

City ove sezone želi oba trofeja ( Premier League i Champions League ), i već u utorak ih očekuje prvi polufinalni meč kod kuće protiv Real Madrid-a. Iz tog razloga verujemo da će u sutrašnjem meču protiv Watford-a pokušati da što pre “završe posao”, a obzirom da je Watford ekipa sa jednim od najlošijih defanzivnih učinaka u ligi, mišljenja smo da popularni “Građani” neće imati previše problema.

Prognoza: First half over 1.5

Kvota: 2.04

Kladionica: 22bet

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

Author Dusan