MaxBet promocija: 50 FREE SPINOVA, BEZ USLOVA!

Stefan
26 ožujka, 2024
472 Views

Strastveni si ljubitelj online slotova, ali još uvek nisi pronašao pravo mesto za igru? Otkrijte novu dimenziju zabave i uzbuđenja sa specijalnom promocijom kladionice MaxBet namenjenom isključivo novim igračima!

Pridruži se danas mnogobrojnim igračima i iskoristi ekskluzivnu priliku da zavrtiš besplatne slotove i pobediš.

Kladionica MaxBet ne nudi samo vrhunske slot igre sa fantastičnim temama i bogatim džekpotovima, sjajne promocije, već i izvanredne bonuse dobrodošlice koji će vaše prve korake u ovoj kladionici učiniti nezaboravnima.

Ne propusti šansu da se pridružiš i zaradiš – tvoja avantura počinje ovde!

Kako doći do besplatnih spinova?

Pre nego što krenemo priču o pravilima i potrebnim koracima za osvajanje ove nagrade, neophodno je da napraviš nalog u kladionici MaxBet. To možeš, u samo par koraka, uraditi putem OVOG LINKA.

Nakon što su napravio nalog potrebno je da verifikuješ nalog. Nakon što prođe 24 časa od verifikacije besplatni spinovi biće dodeljeni na tvoja nalog.

Od trenutka kada oni legnu na tvoj nalog imaš sedam dana da ih iskoristiš.

Da sumiramo sva pravila igre:

  • Promocija je važeća za sve novoregistrovane korisnike.
  • Svi korisnici koji verifikuju nalog nakon registracije ostvaruju pravo na 50 besplatnih spinova na igri 12 Trojan Mysteries (Yggdrasil).
  • Besplatni spinovi biće dodeljeni najkasnije 24h nakon verifikacije.
  • Korisnik može da iskoristi besplatne spinove u periodu od sedam dana nakon dodele.
  • Dobitak ostvaren iz poklon spinova dodeljenih u promociji se prebacuje na Freebet stanje igrača.
  • Korisnici koji se registruju putem linka, takođe imaju pravo na bonus dobrodošlice „10 dana besplatne igre“.
  • Na promociju se primenjuju sva važeća opšta pravila i uslovi MaxBet kladionice.
  • MaxBet kao organizator zadržava pravo da u svakom trenutku, bez prethodne najave, privremeno ili u potpunosti prekine ili promeni aktuelnu promociju u celini ili jednim delom.
  • Promocija je ograničena na jednu osobu, jednu e-mail adresu i jednu IP adresu.
  • U slučaju sumnji na prevaru, zloupotrebu pravila aktuelne promocije ili tehničkih problema, kao i faktora koji su van nadležnosti organizatora, a mogu uticati na integritet i pravilno funkcionisanje promocije- organizator zadržava pravo da oduzme bonus, kao i sve eventualne dobitke proistekle iz igre u kojoj se sumnja na zloupotrebu pravila, bonusa ili prevare.

Nakon što si napravio i verifikovao nalog, dobio besplatne spinova, možeš uživati u svojim omiljenim slot igrama. Takođe, prati promocije koje MaxBet donosi skoro svake nedelje.

Besplatne igre 10 dana Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Stefan

Jedan od mlađih, ali nikako jedan od slabijih u našem timu. Stefan je specijalista za Engleski fudbal, a niže lige su njegova strast. Sasvim smo sigurni da ćete uživati u njegovim prognozama timova za koje sasvim sigurno niste ni čuli. U slobodno vreme Stefan obožava da se bavi sportom, pre svega da igra fudbal sa svojim drugarima iz kraja. Slobodno možemo reći da on živi za najvažniju sporednu stvar na svetu.