MaxBet promocija – Giveaway na MAX!

Stefan
9 studenoga, 2023
205 Views
maxbet promocija

Kladionica MaxBet vredno radi da svojim igračima obezbedi što bolje promocije i bonuse kao nagradu na vernost. Takođe, često nas oduševi i fantastičnim bonusima dobrodošlice.

Kraj je godine i pravo vreme za poklone. Jedan sjajan poklon za kraj godine stiže iz kladionice MaxBet za sve ljubitelje slot igara. Ako si jedan od njih ovo ne smeš ispustiti. Zavrti slot, zaradi i uđi u izbor za nagradu.

Da ponovimo još jednom jedno važno pravilo, da bi mogao da se takmičiš za osvajanje bilo koje nagrade u organiziciji MaxBet kladionice moraš biti registrovan u njihovoj kladionic. Ukoliko se već nisi registrovao, to možeš uraditi preko ovog linka.

E sada, da pređemo na sve detalje ove sjajne promocije.

Max Bubanj se okreće svakog petka i donosi 10×10.000 RSD u spinovima!

maxbet promocija
maxbet promocija

Promocija MaxBet kladionice pod nazivom „GIVEAWAY na MAX“ važi samo za slot igre i samo preko slot igara stičeš pravo da osvojih bonus.

Vreme trajanja nagradne igre je od 3. novembra pa sve do 29. decembra, tako da imaš još dosta vremena pred sobom da ugrabiš jedan od nedeljnih bonusa. Da, bonusi se dodeljuju jednom nedeljno, petkom.

Svakog petka na Instagram profilu MaxBet kladionice biće izvučeno 10 nasumičnih dobitnika koji su ispunili uslov.

Da ponovimo, da bi ispunio uslove i ušao u konkurenciju za nagradu, potrebno je da u periodu od 15:01h u petak, pa do 14:59h narednog petka ostvariš obrt od minimalno 100.000 RSD na slot igrama.

U igri učestvuju sve slot igre na sajtu MaxBet kladionice.

Šta dobijaš ako te izvuku? Dobijaš 10,000 RSD u spinovima. Šta to znači? Dobijaš 100 besplatnih spinova gde je vrednost jednog spina 100 RSD. Spinovi koje igrač dobije važe na igri Super Wild 27.

Ako nisi uspeo ovog petka da osvojiš nagradu imaš još dosta vremena do kraja godine.

Da sumiramo:  

  • Potrebno je da si registrovan u MaxBet kladionici, jer samo registrovani igrači imaju pravo učešća
  • Promocija traje od 03.11. do 29.12.2023.
  • Izvlačenje je svakog petka na Instagram profilu MaxBet kladionice
  • Sve slot igre koje MaxBet ima učestvuju u promociji
  • Nagrade je 100 besplatnih spinova, a vrednost spina je 100 RSD
  • Dobitak ostvaren besplatnim spinovima prelazi na FreeBet stanje igrača

Nova nedelja je već krenula, zato ne časi ni časa već zavrti točak sreće i kreni po sledeći nedeljni bonus.

10 dana Free Bet Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Stefan

Jedan od mlađih, ali nikako jedan od slabijih u našem timu. Stefan je specijalista za Engleski fudbal, a niže lige su njegova strast. Sasvim smo sigurni da ćete uživati u njegovim prognozama timova za koje sasvim sigurno niste ni čuli. U slobodno vreme Stefan obožava da se bavi sportom, pre svega da igra fudbal sa svojim drugarima iz kraja. Slobodno možemo reći da on živi za najvažniju sporednu stvar na svetu.