Meridian promo – Igraj „Fantazi Premijer liga“ i osvoji 2.000 eura!

Stefan
24 kolovoza, 2023
428 Views
meridian fantasy promocija

Premijer liga je konačno krenula i sa njom i mnogima najvažnija stvar – Fantazi Premijer liga. Fantazi je odavno prerastao običnu igru i postao sastavi deo života mnogih fudbalskih fanatika širom sveta.

Broj igrača svake sezone raste i igra dobija na neverovatno velikoj popularnosti. Poređenja radi, pre samo dve sezone oko osam miliona ljudi imalo je registrovane timove, dok je taj broj iznosio 11,5 miliona prošle sezone!

Zbog brojnih pritužbi igrača i nepostupanja po njima, kao i nekorektnog ponašanja prema svojim partnerima, Meridianbet je na crnoj listi kladionica. Preporučujemo da ne igrate kod njih!

U nastavku pogledajte alternativne kladionice u Srbiji:

10 dana Free Bet Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Točak sreće do 100.000 RSD Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

Fantazi je globalna zaraza. Emisije, podkasti, analize, stručnjaci, sve više profila koji se bave tom tematikom… Groznica zvana „Fantazi Premijer liga“ osvaja svet.

Praćenje Premijer lige dobija totalnu drugu dimenziju uz Fantazi, jer niko više ne gleda utakmicu na običan način, već je bitno šta će igrač kog imaš u timu uraditi. Od praćenja startnih postava, povreda, formi igrača, konferencija, do samog praćenja meča.

Svi koji igrate Fantazi znate za razne lige i verovatno ste članovi možda i dvocifrenog broja njih – ali mi imamo jednu fantastičnu za vas u koju morate ući već danas!

Meridian Fantazi liga – Osvoji „dva soma“!

Kao i uvek, kladionica Meridian je rešila da se otvori i da praćenje nove sezone Premijer lige i nove Fantazi sezone učini još zanimljivijom.

Šta su uradili? Napravili su Fantazi ligu, koja je potpuno besplatna, i u kojoj se možeš takmičiti sa drugim igračima i pritom osvojiti vredne nedeljne, mesečne i sezonske nagrade!

Pazi ovde, ovo su dve veoma bitne stvari:

Neophodno je, naravno, da se putem sajta ili mobilne aplikacije, registruješ u Meridian kladionici. Ukoliko već nisi. To možeš uraditi OVDE. Takođe, neophodno je da ti ime registracije na sajtu Fantazija Premijer lige bude identično kao i ono na sajtu Meridiana.

Kao što smo već napisali, liga je potpuno besplatna i kod za ligu je: hi3fxa

Najbolje fantazi menadžere očekuju glavne nagrade koje se dodeljuju po završetku sezone. Glavna nagrada je 2.000 eura! Zato ne čekaj još mnogo već se pridruži ostalim menadžerima i pojuri „dva soma“.

Lista nagrada:

1. mesto – 2.000 eura

2. mesto – 1.000 eura

3. mesto – 500 eura

4. mesto – GoPro kamera

5. i 6. mesto – električni trotinet

7. i 8. mesto – Smartwatch

9. mesto – poklon set iznenađenja

10. – 15. mesto besplatno učešće u VIP ligi

Pored glavnih sezonskih, postoje i nedeljne i mesečne nagrade, kako bi zabava tokom sezone bila još veća.

Nedeljni bonusi se dodeljuju dan posle kraja svakog kola (gameweek-a) i to:

1. mesto – 3.000 RSD na bonus račun

2. mesto – 2.000 RSD na bonus račun

3. mesto – 1.000 RSD na bonus račun

4. i 5. mesto – 500 RSD na bonus račun

Mesečne nagrade i bonusi se dodeljuju do svakog 5. u mesecu i to:

1. mesto premijerligaški dres + gostovanje u podkastu

2. mesto original lopta Premijer lige

3. mesto 3.000 RSD na bonus račun

4. mesto 1.000 RSD na bonus račun

5. mesto 1.000 RSD na bonus račun

6. mesto 1.000 RSD na bonus račun

7-10. mesta 500 RSD na bonus račun

Lista dobitnika biće objavljena na sajtu kladionice Meridian u odeljku za promocije, kao i na Instagram profilu fantasy.meridianbet.

Author Stefan

Jedan od mlađih, ali nikako jedan od slabijih u našem timu. Stefan je specijalista za Engleski fudbal, a niže lige su njegova strast. Sasvim smo sigurni da ćete uživati u njegovim prognozama timova za koje sasvim sigurno niste ni čuli. U slobodno vreme Stefan obožava da se bavi sportom, pre svega da igra fudbal sa svojim drugarima iz kraja. Slobodno možemo reći da on živi za najvažniju sporednu stvar na svetu.