Meridianbet Promo – Unovči svoje znanje košarke i osvoji nagrade na FIBA Mundobasket!

MilosNS
24 kolovoza, 2023
592 Views
Meridianbet Promo

Čekanju je došao kraj! Takmičenje koje su svi ljubitelji košarke nestrpljivo iščekivali počinje sutra! Naravno, ne treba ni da pominjemo da je u pitanju FIBA Svetsko prvenstvo u košarci, popularni Mundobasket, na kome ćemo gledati najbolje reprezentacije na svetu. Kladioničari su spremni a najbolje online kladionice su spremile veliki broj iznenađenja za svoje igrače.

Zbog brojnih pritužbi igrača i nepostupanja po njima, kao i nekorektnog ponašanja prema svojim partnerima, Meridianbet je na crnoj listi kladionica. Preporučujemo da ne igrate kod njih!

U nastavku pogledajte alternativne kladionice u Srbiji:

10 dana Free Bet Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Točak sreće do 100.000 RSD Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

Mundobasket počinje u petak, 25.08. i trajaće sedamnaest dana, tačnije do 10. septembra, i nema sumnje da nas čeka veliki broj zanimljivih utakmica, pogotovo kada počne Playoff faza takmičenja. Po prvi put, Svetsko prvenstvo će se igrati u tri države, a domaćini će biti Indonezija, Japan i Filipini. Uz poneko iznenađenje (pre svega neigranje finaliste prethodnog turnira, Argentine), najbolje 32 selekcije na svetu će se takmičiti za titulu Svetskog šampiona, koju brani reprezentacija Španije.

Meridianbet – Tvoja šansa da zakucaš za pobedu

Ukoliko pratite košarku, Meridianbet Vam nudi sjajnu priliku da unovčite Vaše znanje i osvojite vredne nagrade kroz nagradnu igru posvećenu Mundobasketu „Tvoja šansa da zakucaš za pobedu“.

Pravila su prilično jednostavna. Nakon što se registrujete na Meridianbet putem našeg specijalnog linka i uplatite prvi depozit, koji može biti uvećan Bonusom dobrodošlice, potrebno je samo da pogodite tiket sa najvećom kvotom, koji na sebi ima bar jedan par iz Mundobasket ponude. Detaljnija pravila ćemo Vam pojasniti u nastavku teksta:

  • Tiket mora da sadrži barem jedan par iz Mundobasket ponude, sa minimalnom kvotom od 1.35
  • Minimalna uplata na tiketu mora biti 100din
  • Tiket mora biti uplaćen u istom danu kada se igraju mečevi

Tiketi odigrani sa bonus novcem, sistemski i “turbocash” tiketi ne učestvuju u ovoj nagradnoj igri. Uz to, rang lista top10 igrača se može pratiti svakog dana, a nagradna igra je aktivna tokom celog trajanja Svetskog prvenstva, odnosno od 25.08. do 10.09.

Nagrade – Mundobasket Promo

Naravno, verujemo da sve igrače zanima fond nagrada, a on tokom ove promocije veoma interesantan:

  • 1. mesto: Iphone 14Pro + poklon iznenađenja
  • 2. mesto: Sony Play Station 5 + poklon iznenađenja
  • 3. mesto: 20.000 RSD bonusa + poklon iznenađenja
  • 4. mesto i 5. mesto: 10.000 RSD bonusa + poklon iznenađenja
  • od 6. do 10. mesta: 5.000 RSD bonusa + poklon iznenađenja
  • od 11. do 20. mesta: 2.000 RSD bonusa + poklon iznenađenja

Nagrade su primamljive, i ukoliko svakako planirate da se kladite na utakmice Mundobasketa, ovaj izazov Vam može predstavljati samo bonus da pokažete Vaše znanje, ali i da osvojite neku od nagrada. Ukoliko niste sigurni na šta da se kladite, pogledajte naše besplatne tipove.

Svetsko prvenstvo počinje sutra, registrujte se i dajte Vaš maksimum da upravo Vi osvojite iPhone 14Pro! Želimo vam puno sreće!

Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.