Mike Tyson i Rabona kladionica udružuju snage: Nokautiraj bonus od 100% do 100 EURA!

Stefan
13 veljače, 2024
91 Views
Rabona i Mike Tyson

Legendarni bokser Mike Tyson pridružio se Rabona kladionici u namjeri da svojom harizmom i energijom podigne online klađenje na viši nivo na svjetskom nivou. Američki bokser će se družiti sa fanovima preko mesečnih livestreams na Rabona Twitch i Kick kanalima.

I to nije sve, povodom ove spektakularne saradnje, Rabona kladionica ti je spremila odlične promocije i pruža ti mogućnost da budeš dio nje i da osvojiš sjajne nagrade i bonuse.

Mnogo toga su spremili iz Rabone i pravi spektakl nas tek očekuje, ali za početak ne propusti ono što su spremili u čast saradnje sa legendarnim američkim bokserom.

Kako doći do bonusa? U tri laka koraka.

  1. Položi ponudu na sportska dešavanja
  2. Sačekajte dok opklada ne bude prihvaćena
  3. Osvojite nagradu

Ostaje ti da ispratiš ova tri veoma laka koraka, ali pre toga moraš i neka pravila da ispoštuješ.

  • Prvo moraš biti registriran na sajtu Rabona kladionice, jer samo tako možeš uplatiti novac i položiti opkladu i nadati se nagradi.
  • Vreme promocije je od 1. februara 2024. do 01.08.2024. što znači da imaš sasvim dovoljno vremena da je iskoristiš.
  • Kako bi bio u prilici da učestvuješ u promociji i osvojiš nagradu, moraš da položiš opkladu u vidu singla ili više parova za minimum 10 EUR. Ukoliko opklada nije dobitna, igrač će dobiti 100% povrata uplaćenih sredstava kao Free Bet bonus, do maksimalnih 100 EUR.
  • Promocija se može iskoristiti samo jednom tokom kalendarske nedjelje i u konkurenciju za nagradu ulaze uplate samo pravim novcem, one uplaćene Free Bet sredstvima neće konkurirati za osvajanje nagrade.
  • Free Bet biće validan samo za sportsko klađenje i za virtualne sportove, također. Rok za korištenje Free Bet sredstava je tri dana od momenta dobivanja. Igrač mora okrenuti free bet sredstava najmanje tri puta sa kvotom 1.5 pre mogućnosti isplate novca.

Registruj se na sajtu Rabona kladionice, to možeš uraditi OVDE, uplati depozit i kreni po bonus. I gubitni tiketi postaju dobitni sa Rabonom.

100% do 100 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Stefan

Jedan od mlađih, ali nikako jedan od slabijih u našem timu. Stefan je specijalista za Engleski fudbal, a niže lige su njegova strast. Sasvim smo sigurni da ćete uživati u njegovim prognozama timova za koje sasvim sigurno niste ni čuli. U slobodno vreme Stefan obožava da se bavi sportom, pre svega da igra fudbal sa svojim drugarima iz kraja. Slobodno možemo reći da on živi za najvažniju sporednu stvar na svetu.