Milan vs Udinese: Tipovi, savjeti i kvote – 25.02.2022.

Dusan
24 veljače, 2022
418 Views
Milan vs Udinese

Remi s posljednjeplasiranom Salernitanom mogao bi skupo koštati momčad Milana jer im prvo mjesto još uvijek nije zajamčeno. Ali pozitivan rezultat protiv Udinesea učinit će grešku u prošlom kolu barem nakratko zaboravljenom.

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Milan

Milan nije izgubio u posljednje četiri prvenstvene utakmice. U tom periodu odigrali su neriješeno s Juventusom (0:0) i pobijedili Inter u gradskom derbiju (2:1), a kada je trebalo materijalizirati dobre partije protiv slabe Salernitane, posrnuli su.

Ono što ovu momčad prati cijele sezone je nedosljednost. Rossoneri u pravilu dobro igraju protiv jačih momčadi, ali im je problem rutinski rješavati utakmice u kojima su izraziti favoriti. Izgubili su od momčadi kao što su Spezia, Sassuolo, i to kod kuće.

Pobjeda u utakmici s Udineseom nameće se kao imperativ izabranicima Stefana Piolija, budući da će u sljedećem kolu gostovati Napoliju, pa će u slučaju novog neuspjeha Milan biti pod velikim pritiskom.

Glavna uzdanica momčadi sa “San Sira” bit će Rafeel Leao koji je ove sezone već postigao sedam golova u talijanskom prvenstvu. Talentirani Portugalac je u posljednje vrijeme u usponu forme i u posljednjih devet utakmica u svim natjecanjima postigao je pet golova.

Udinese

Za Udinese ovo gostovanje dolazi u loše vrijeme, jer su trijumfirali samo jednom u zadnjih pet utakmica u Serie A. Ova momčad u posljednje vrijeme igra još lošije izvan svog stadiona. Na posljednja tri gostovanja kod Verone (0:4), Genoe (0:0) i Juventusa (0:2) nisu zabili niti jedan gol.

Loša forma dovela je do pada Udinesea na prvoligaški ljestvici, koji je sada na 16. mjestu s 25 bodova i ima samo tri boda više od Cagliarija koji je u opasnoj zoni.

Razloge za umjereni optimizam uoči puta u Milano nogometašima sa stadiona “Friuli” daje dobra utakmica protiv Lazia u prošlom kolu. Izabranici trenera Gabriellea Cioffia remizirali su 1:1, ali su u pojedinim trenucima utakmice bili bolji rival i ne bi bilo nezasluženo da sva tri boda ostanu u Udinama.

Očekivani sastavi

Milano (4-2-3-1): Mainan; Kalabrija, Romagnoli, Tomori, Hernandez; Tonali, Kessie; Messias, Diaz, Leao; Giroud

Udinese (3-5-2): Silvestri; Becao, Marie, Perez; Soppy, Arslan, Walace, Makengo, Molina; Deulofeu, Beto

Raniji susreti

U prvom dijelu sezone Udinese i Milan remizirali su sa na “Friuliju”, a kada su u pitanju utakmice na “San Siru”, Rossoneri nisu poraženi u posljednje četiri utakmice.

Prijedlog za tipovanje

Mišljenja smo da je remi sa Salernitanom bio dovoljna opomena za igrače Milana, te da će u svakom susretu morati dati sve od sebe ako na kraju sezone žele postati prvaci. Uz to, pristup svakoj sljedećoj utakmici mora biti bez ikakvog podcjenjivanja prema bilo kojem suparniku.

Stoga očekujemo da će domaći kontrolirati ovaj susret svih 90 minuta i vjerujemo da će ubilježiti rutinsku pobjedu. Zato je prijedlog za klađenje iz ove utakmice pobjeda Milana s minimalno dva pogotka u mreži Udinesea, a kladionica MaxBet tip 1&2+ procijenila je ovaj tip na odličan koeficijent 1,83.

Prijedlog za tipovanje: 1&D2+

Tečaj: 1.83

Kladionica: MaxBet

Ukoliko se odlučite registrovati u Maxbet sportskoj kladionici i položiti prvi depozit dobijate mogućnost da dobijete 200 RSD bez depozitnog bonusa, 200% matched bonusa na depozit u maksimalnom iznosu od 30,000 RSD, i dodatnih 200 besplatnih spinova na slot mašini Book of Secrets.

Maxbet Kladionica

4.9/5
  • Sjajan bonus dobrodošlice
  • Odlična sekcija za live klađenje
  • Mogućnost gledanja live stream-a
  • Odličan live casino i solidan izbor slot igara
  • Izgled sajta je pomalo zastareo
  • Ponuda sportova i kladioničarskih marketa bi morala biti bolja
10 dana Free Bet Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

Author Dusan