Milano – CSKA Moscow: Analiza utakmice

Milos
30 prosinca, 2020
485 Views
košarka tipovi

Danas, naša košarkaška analiza i tip, dolazi iz EuroLeague takmičenja, kao i juče, kada smo bez većih problema uspeli da naplatimo prilično nisku liniju totala na utakmici između ekipa Khimki i Olympiacosa. Danas igramo utakmicu koja se igra između ekipa Armani Milano i CSKA Moscow, gde smatramo da su kladionice ostavile dosta prostora na marketu za konačan ishod sa hendikepom.

Domaća ekipa, se trenutno nalazi na poslednjoj 8-oj poziciji šampionata, sa devet pobeda i šest poraza, a na domaćem terenu imaju 4 pobede i 3 poraza. Posebno je bolan ovaj poslednji poraz u prethodnom kolu, kada su naprosto nadigrani od strane ekipe Baskonije (79-84). Lično nismo fanovi ove ekipe trenera Etore Mesine, i smatramo da je gostujuća ekipa mnogo kvalitetnija u svakom slučaju.

Njihovi protivnici, ekipa CSKA Moscow se trenutno nalazi na prvoj poziciji sa 13 pobeda i samo 3 poraza, a ono što je specifično za njih je da se nalaze u seriji od 11 pobeda. Osim Baskonije i Real Madrida ni jedna ekipa nije uspela da im parira i da drži reuztatsku neizvesnost, što samo pokazuje snagu ovog kolektiva, čija je perjanica bek šuter Mike James.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel. CSKA Moscow će u sastavu ponovo imati Bolomboy i Hacket, dok je jedini povređeni Clyburn koji će propustiti još nekoliko nedelja. Armani sa druge strane najverovatnije i dalje ne može da računa na povređenog Micova.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su tokom istorije igrale 13 puta i CSKA je dobio 10 susreta. U Italiji taj rezultat je 4-2 u korist Ruske ekipe, a u prvom meču ove sezone CSKA je u Moskvi pobedio 78-75.

Predlozi za tipovanje

Uvek je nezgodno pratiti ekipu koja se nalazi u ovako dobroj seriji rezultata, ali mi smatramo da je CSKA kvalitetnija ekipa od Milana u svakom slučaju, stoga mi ćemo odigrati CSKA Moscow -2.5 HC (da CSKA pobedi sa 3 ili više poena razlike), koja opklada se plaća solidnom 1.87 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos