Milano vs Efes: Tipovi, savjeti i kvote – 21.04.2022.

Dusan
21 travnja, 2022
549 Views
Milano vs Efes

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Malo ko je mogao očekivati da će Anadolu Efes u prvoj utakmici lako doći do pobede, tako da će košarkaši Milano-a u sutrašnjem meču morati biti mnogo bolji ukoliko žele da zadrže šanse za plasaman u narednu fazu takmičenja.

Olimpia Milano

Olimpia je tokom većeg dela sezone igrala mečeve na vrhunskom nivou, i ostavili su utisak da će biti jedan od glavnih konkurenata za osvajanje trofeja.

U završnici regularnog dela takmičenja je došlo do velikog pada u formi što se odrazilo i na rezultate, pa su na taj način praktično poklonili drugo mesto na tabeli Olympiacos-u, i sebi zakazali duel sa prošlogodišnjim šampionom.

Milano je veliki broj mečeva ove sezone odigrao sa velikom agresivnošću u odbrani, i njihovi mečevi su uglavnom završavani sa relativno malim brojem postignutih poena.

Nakon prvog duela protiv Efes-a je postalo jasno da nemaju nikakvih šansi za plasman dalje ukoliko nastave da igraju u sporijem ritmu, tako da je pravo vreme da košarkaši domaćeg tima pokažu reakciju, i pokušaju da anuliraju zaostatak koji imaju.

Anadolu Efes

Prošlogodišnji šampion je dosta teže od očekivanog obezbedio plasman u plej of, pa je tako ekipa Anadolu Efes-a regularni deo takmičenja završila na šestom mestu.

Iako su ove sezone imali zaista puno uspona i padova, sa prosekom od 83 postignuta poena po meču su bili jedna od najefikasnijih ekipa u takmičenju, a brži ritam koji su forsirali im je na kraju i obezbedio šansu da se ponovo bore za titulu.

Larkin i Micic su u prvoj utakmici pokazali da su bez ikakve sumnje među najboljim igračima u Evropi, ali će njihovom timu biti potreban značajniji doprinos i ostalih saigrača, jer je teško za očekivati da dva igrača mogu izdržati sav pritisak. U prvoj utakmici su šutirali veoma loše, a imajući u vidu da su poznati kao veoma efikasna ekipa, verujemo da će sutra biti mnogo precizniji.

H2H

Milano i Efes su ove sezone odigrali tri međusobna duela, i Olimpia je bila uspešnija dva puta.

Povrede i izostanci

Olimpia Milano: Datome, Kell, Melli i Mitoglou.

Anadolu Efes: Balbay.

Olimpia Milano – Anadolu Efes Prognoza

Domaći tim nije imao sreće sa izostancima igrača, i prvi duel su propustila čak tri važna igrača, a sutrašnju utakmicu će propustiti i Melli ( 10 poena u prvom meču ), tako da će Olimpia imati više nego težak zadatak.

Očigledno je da sporiji ritam nije doneo željeni rezultat, tako da će sutra morati odigrati mnogo brže, jer je to jedini način da ostanu konkurentni protiv zaista sjajne ekipe Anadolu Efes-a. Mogao je Efes da trijumfuje mnogo ubedljivije u prvom meču, ali su igrači ekipe iz Istanbula zaista katastrofalno šutirali.

Mišljenja smo da Efes ne može imati toliko lose procente šuta iz igre na dva uzastopna meča ( čak i protiv odličnih defanzivnih ekipa ), tako da sutra očekujemo mnogo efikasniju utakmicu u odnosu na prvi duel ovih timova.

Prognoza: Over 147

Kvota: 1.71

Kladionica: bet365

Trenutno sportska kladionica bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan