Milano vs Fenerbahce: Tipovi, savjeti i kvote: 03.02.2022.

Dusan
2 veljače, 2022
445 Views
Milano vs Fenerbahce

Milanski “Manekeni” gaze sve pred sobom u Euroligi. Momčad Ettorea Messine vezala je pet uzastopnih pobjeda u elitnom europskom košarkaškom natjecanju, a u četvrtak će igrati protiv Fenerbahčea, koji također igra dobro u posljednje vrijeme.

Milano

Košarkaši talijanskog predstavnika su, uz Real Madrid, momčad u najboljoj formi u cijelom natjecanju. Unatoč teškom rasporedu, pobijedili su Barcelonu (75:73), Albu (84:76), CSKA (67:57), Žalgiris (65:58) i Crvenu zvezdu (63:57).

Ova pozitivna serija dodatno je važna i zbog činjenice da su trijumfi protiv Barcelone, CSKA i Crvene zvezde ostvareni u gostima, trener Ettore Messina je najponosniji na igru ​​u obrani svoje momčadi, a talijanski stručnjak rekao je nakon utakmice u Beogradu da njegova momčad igra najbolju defanzivu Europi, što nije daleko od istine.

Zapovjednik obrane je iskusni centar Kyle Hines, koji je gotovo cijelo desetljeće jedan od najboljih bekova Eurolige, a Milan prije svega igra fenomenalnu kolektivnu obranu, često na rubu prekršaja i tjera protivnika na snimite teške udarce u posljednjim sekundama.

Fenerbahce

Istanbulska momčad je posljednja tri euroligaška susreta odigrala pred svojim navijačima i u sva tri navrata trijumfirala. Poraženi su Olympiacos (94:80), Žalgiris (73:67) i Asvel (85:76), pa je malo lakši raspored iskorišten na najbolji mogući način da sustignu momčadi koje se bore za plasman u doigravanje.

Srpski stručnjak Aleksandar Đorđević poznat je kao trener koji od suigrača uvijek traži maksimalan angažman u obrani, a posljednji primjer mogli smo vidjeti protiv Asvela. Dvojica najboljih košarkaša francuske momčadi Okobo i Jones postigla su ukupno 35 poena, no agresivna obrana Fenera natjerala ih je da izgube čak 10 lopti, a cijela momčad ih je imala čak 17.

Fenerbahče ove sezone u 20 euroligaških utakmica u prosjeku prima 74,5 poena, što je sjajna brojka i ako zadrže ovu razinu igre u obrani mogu se nadati plasmanu među osam najboljih momčadi.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

Očekivani sastavi

Milan je u utorak u Beogradu igrao bez pet igrača. Najvažniji izostanci su svakako Shavona Shieldsa i Konstantinosa Mitoglua, a obojica će izostati do druge polovice veljače. Osim njih, ispali su i Jerian Grant, Trey Kell i Riccardo Moraschini.

S druge strane, i Fenerbahče ima svojih problema. Nando De Colo je podvrgnut operaciji prsta i izbivat će još 3-5 tjedana, Jan Vesely će biti izvan momčadi još najmanje dva tjedna zbog ozljede ligamenta desnog gležnja, dok su ozlijeđeni i Danilo Barthel i Marial Shayok. Posljednje pojačanje, Markel Starks iz Igokee, još nije debitirao, a upitna je njegova izvedba i u ovoj utakmici.

Raniji rezultati i trendovi

Milan je trenutno na drugom mjestu na ljestvici Eurolige, iza Real Madrida i Barcelone, s 15 pobjeda i 6 poraza, dok je Fenerbahce na pola 10-10 i zauzima 10. poziciju. Dvije momčadi do sada su se u Euroligi susrele čak 19 puta, a turski je slavio 13 puta.

Ove sezone već su se sastali u “Ulker Areni”, a Milano je uvjerljivo slavio sa 68:43.

Prijedlog za tipovanje

Obje momčadi igraju fantastično u fazi obrane, kako u posljednje vrijeme tako i tijekom cijele sezone, posebno Milano. Mišljenja smo da ćemo opet svjedočiti malom broju poena, pa je naš prijedlog za klađenje under u kladionici Mozzart na margini od 148,5 poena (NO OT). Podsjećamo, produžeci se ne računaju u ovoj kladionici, što dodatno povećava šanse za prolaz ove vrste.

koliko nemate vremena za istraživanje najboljih tečaja, tim sportske-kladionice.com analitičara samo za Vas donosi provjerenu informaciju nakon istraživanja tržišta kladionica. U moru kladionica, ovaj put pobjedu odnosi Mozzart, koja osim najboljeg tečaja, nudi i nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE od 100% na uplate do 400€.

Mozzart Bet Kladionica

4.8/5
  • Stranica prilagođena korisnicima
  • Solidna pokrivenost sportova i marketa
  • Dostupan i online casino
  • Legalna i licencirana kompanija
  • Mobilna aplikacija za Android i iOS korisnike
  • Niže kvote nego evropska konkurencija
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • Mali broj depozitnih metoda
Točak sreće do 100.000 RSD Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

Author Dusan