Mozzart Laganizza promocija – Nikad lakše do bonusa na depozit!

Stefan
8 ožujka, 2024
112 Views
Mozzart Laganizza promocija

Jedna od najpopuarnijih promocija svih kladionica i one koje igrači najviše vole je bonus na depozit.

Bonusi na depozit koje nude kladionice su atraktivne promocije kojima se novim i postojećim korisnicima daje dodatna vrednost za njihove uplate. U suštini, kada igrači deponuju određenu sumu novca na svoj kladioničarski račun, kladionica im dodjeljuje bonus sredstva, često u procentu od uplaćenog iznosa.

Mozzart je za ovaj vikend spremio fantastičnu i neodoljivu promociju koja svima daje priliku da dobiju i pre nego što uplate tiket. Promocija važi za one koji su već ranije uplatitli tiket, ali to vas ne sprečava da ukoliko nemate nalog da ga sada napravite i budete u igri za neke naredne promocije. To možete uraditi OVDE.

Vreme je da začinite svoje klađenje uz neodoljivu Laganizza promociju bonusa na depozit koju nudi Mozzart! Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i podignite svoje iskustvo klađenja na sasvim novi nivo.

Evo kako možete ugrabiti svoj bonus:

  • Prvo se prijavite na svoj Mozzart profil. To možete uraditi
  • Zatim, uplatite depozit od najmanje 500 RSD pre isteka nedelje, tačnije do 10. marta.
  • Uložite duplo više od vašeg depozita u klasično klađenje do 11. marta, sa minimalno četiri odabrane utakmice koje imaju kvote od 1,45 ili više.
  • Vaš zasluženi bonus čekaće vas na freebet računu u utorak, 12. marta.

Ova ponuda vam daje šansu da osvojite impresivnih 50% bonusa na vaš prvi depozit nakon aktivacije promocije, sa minimalnom uplatom od 500 RSD. Najviši bonus koji možete osvojiti iznosi 10.000 RSD, pretvarajući vaše klađenje u još uzbudljiviju avanturu.

Važno je napomenuti da imate rok do 11. marta do 23:59h da iskoristite vaš depozit od 500 RSD ili više na klasičnom klađenju, s tim da morate odabrati najmanje četiri događaja sa kvotom od 1,45 ili većom. Dodatne selekcije na vašem tiketu mogu imati i niže kvote.

Promocija je otvorena za sve igrače koji su ranije uplatili barem jedan depozit, dok sistemske tikete ne računamo u ovu akciju.

Zapamtite, ukoliko prvo uplatite 200 RSD, a zatim 500 RSD, važeći depozit za promociju biće onaj od 500 RSD. Za sve depozite preko 20.000 RSD, maksimalan bonus ostaje fiksiran na 10.000 RSD. Bonus sredstva će biti dodijeljena 12. marta, nakon ispunjenja svih uslova, i možete ih koristiti za dalje klađenje. Dobitke ostvarene putem freebet sredstava možete podići, umanjeni za iznos uloga.

Ne propustite ovu fantastičnu priliku da osvojite više uz Mozzart.

Prijavite se odmah i započnite svoju pobjedničku seriju!

5 EUR Free Bet + 400 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Stefan

Jedan od mlađih, ali nikako jedan od slabijih u našem timu. Stefan je specijalista za Engleski fudbal, a niže lige su njegova strast. Sasvim smo sigurni da ćete uživati u njegovim prognozama timova za koje sasvim sigurno niste ni čuli. U slobodno vreme Stefan obožava da se bavi sportom, pre svega da igra fudbal sa svojim drugarima iz kraja. Slobodno možemo reći da on živi za najvažniju sporednu stvar na svetu.