Mozzart Lucky Six – Sa tvojih 6 brojeva do dobitka za 5 minuta!

Stefan
18 ožujka, 2024
117 Views
Mozzart Lucky Six

Lucky Six je jedna ultra zanimljiva, dinamična i popularna igra koja poslednjih godina osvaja svet. Cilj igre je pogoditi brojeve koji se nasumično izvlače iz bubnja.

Sve veći broj kladionica ovu igru ubacuje u svoju ponudu, jer je laki six igra koja može doneti veoma veliku zaradu za svega nekoliko minuta. 

Probaj Lucky Six u Mozzart kladionici i napravi svoju dobitnu kombinaciju koja će ti doneti veliki dobitak u što kraćem roku. Prati izvlačenje uživo i nadaj se dobitku. 

Možeš se kladiti prvi broj, na njegovu boju, na zbir prvih pet brojeva, kao i na to da li će prvi broj biti paran ili neparan. Imaš mnogo opcija i načina na koje možeš da kombinuješ svoje omiljene brojeve i za svaku igru dobijaš najbolju kvotu. 

Spremi svoje omiljene brojeve i zabavi se, jer ova igra to jeste – jedna velika zabava i atraktivna igra koju svi vole. 

Šansa za dobitkom je velika i to je draž ove igre što u startu imaš dobre šanse. Jednu od najpopularnijih igrara možep igrati u Mozzart kladionici.

Lucky Six Pravila

Lucky Six je zabavna igra nalik na loto, karakteriše je brzina kojom se odvija i pruža mogućnost za brzu zaradu.

Učenje Lucky Six pravila je prilično jednostavno. Osnovni cilj jeste da se izvučeni brojevi poklapaju sa brojevima koje si odabrao za jedno izvlačenje.

U aparatu se nalazi 48 loptica, numerisane od 1 do 48, a tokom svakog izvlačenja, mašina nasumično bira 35 brojeva.

Ako se tvoji odabrani brojevi nalaze među tim izvučenim, tvoja kombinacija je pobednička. Igrači biraju šest brojeva, a visina dobitka i koeficijent zavise od rednog broja poslednjeg izvučenog broja.

Suštinski, težiš da svih šest tvojih brojeva bude izabrano što je ranije moguće. Na primer, koeficijent za poslednji broj je 1. Ako tvoj poslednji broj bude izvučen kao 35-i, tvoj ulog se množi sa koeficijentom jedan.

Međutim, ako se tvojih šest brojeva izvuče među prvih šest, ukupni koeficijent skoči na neverovatnih 26,000!

Što pre tvoj poslednji broj bude pogođen, koeficijent raste. Koeficijent poslednjeg izvučenog broja se množi sa tvojim ulogom. Izvlačenja su ekstremno brza, sa uživo emitovanjem na svakih pet minuta, čime se smanjuje čekanje na sledeće kolo.

Svaki učesnik igre ima veliku šansu pre samog početka, jer, kako je već spomenuto, iz bubnja se izvlači 35 od 48 loptica, ostavljajući samo 13 neizvučenih.

Prinaćeš da su ovo zaista povoljne šanse.

Lucky Six brojevi

Lucky Six brojevi raspoređeni su u osam različitih boja, pri čemu svaka boja obuhvata po šest brojeva. Distribucija brojeva po bojama u Lucky Six igri organizovana je na sledeći način:

  • Crvena obuhvata brojeve 1, 9, 17, 25, 33, 41
  • Braon uključuje brojeve 5, 13, 21, 29, 37, 45
  • Zelena pokriva brojeve 2, 10, 18, 26, 34, 42
  • Plava se odnosi na brojeve od 3, 11, 19, 27, 35, 43
  • Crna sadrži brojeve 8, 16, 24, 32, 40, 48
  • Ljubičasta obuhvata brojeve 4, 12, 20, 28, 36, 44
  • Žuta pokriva brojeve 6, 14, 22, 30, 38, 46
  • Narandžasta porkiva brojeve 7, 15, 23, 31, 39, 47

Iskusni igrači Lucky Six igre već na prvi pogled na boju mogu naslutiti koji se broj može pojaviti. Slično tome, iščekujući određeni broj, znaju kojoj boji taj broj pripada.

S vremenom će i tebi postati jednostavno da zapamtiš i povežeš sve boje s brojevima, što će ti omogućiti da svoje omiljene brojeve usklađuješ s omiljenom bojom za kreiranje kombinacija.

Učenje boja je proces koji se odvija brzo. Uvereni smo da ćeš nakon nekog vremena uspešno ovladati svim aspektima Lucky Six online igre, držeći sve boje na dohvat ruke.

Lucky Six demo

Lucky Six demo pruža ti mogućnost da pre prve uplate još bolje upoznaš sa igrom i njenim pravilima.

Preko demo verzije ove igre možeš se upoznati sa svim kombinacijama koje Lucky Six nudi, sa kvotama na svakoj od njih, kao i sa tokom igre.

Dobićeš virtualni kredit sa kojim će moći da istražiš sve čari ove igre i da se upoznaš sa njima pre nego što počneš da Lucky Six igraš za pravi novac.

Isprobaj svoju omiljenu kombinaciju i otkrij koji su Lucky Six najbolji brojevi. Za Lucky Six demo nije ni potrebno da se ulogovan niti da imaš nalog.

Lucky Six generator

Ukoliko nemaš svoju omiljenu kombinaciju, prepusti kladionici Mozzart da ti napravi onu koja će ti možda doneti dobitak.

Klikom na „Slučajan odabir“ igra će ti sama odabrati šest nasumičnih brojeva od 1 do 48 i napraviti kombinaciju koju možeš uplatiti.

Možeš birati brojeve koliko hoćeš sve dok ti se određena kombinacija ne svidi.

Lucky Six kombinacije

Igranje Lucky Six pruža ti priliku za kreiranje neograničenog broja kombinacija.

Na svakom listiću možeš staviti kombinacija po želji. Takođe, isti broj može se koristiti na više listića. Pružena ti je sloboda da neograničeno mešaš i uparuješ brojeve, kreirajući razne kombinacije u potrazi za onom koja će ti doneti dobitak.

Pored toga, dostupna ti je opcija da se kladiš na više ruka unaprijed.

Ako ne želiš da svaki put menjaš svoje kombinacije i već imaš svoju omiljenu za koju smatraš da je pobednička, možeš je unapred uplatiti za nekoliko narednih kola i opušteno pratiti izvlačenje u Lucky Six igri.

5 EUR Free Bet + 400 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Stefan

Jedan od mlađih, ali nikako jedan od slabijih u našem timu. Stefan je specijalista za Engleski fudbal, a niže lige su njegova strast. Sasvim smo sigurni da ćete uživati u njegovim prognozama timova za koje sasvim sigurno niste ni čuli. U slobodno vreme Stefan obožava da se bavi sportom, pre svega da igra fudbal sa svojim drugarima iz kraja. Slobodno možemo reći da on živi za najvažniju sporednu stvar na svetu.