Mozzart promocija: Budućnost klađenja je stigla, Simulazzija je tu!

Stefan
9 siječnja, 2024
74 Views
mozzart promcija simulazzija

Ne voliš da čekaš ceo dan i ceo vikend kako bi ispratio svoj tiket? Želiš da dobiješ rezultate utakmica koje želiš da igra što pre? Budućnost klađenja je stigla. Kladionica Mozzart ti daje mogućnost da za samo nekoliko sekundi dobiješ konačan ishod svojih parova i zaradiš novac. Posle brdo dobrih promocija, spremili su i jednu sjajnu igru.

Izdvoji svoje mečeve i svoje omiljene igre, dobijaš realne kvote za njih, položi uplatu i prati dešavanja. Za manje od minuta dobijaš rezultate utakmice i saznaćeš da li je tvoj tiket dobitan ili ne. Ako je dobitan, dobijaš pravi novac. Naravno, pravi novac moraš i da uložiš.  

Zvuči sjajno, zar ne?

Sve je veoma lako i samo u 30 sekundi dobiješ rezultate utakmica koje si planirao da odigraš. Samo tri koraka su potrebna da uradiš.

 • Izabereš parove iz regularne ponude
 • Klikneš na Simulazziju
 • Saznaš rezultate

Da, toliko je jednostavno.

Samo sastavi tiket iz regularne ponude i pored opcija običan i sistemski tiket, pojaviće ti se nova opcija SIMULAZZIJA. Nakon toga podesi brzinu simulacije koja ti najviše odgovara i zabava može da počne.

Turbo traje 9 sekundi, uz brzu na rezultate tiketa čekaćeš 32 sekunde, dok uz normalnu brzinu ishod saznaješ za 50 sekundi.

Ne moraš više da čekaš ceo dan da saznaš sve rezultate sa tiketa, ova neizvesnost može biti rešena u par sekundi. Simulazzija podiže zabavu i uzbuđenje na jedan potpuno novi nivo.

Uz koje sportove možeš da koristiš Simulazziju? Simulazziju možeš da odigraš uz fudbalske i košarkaške mečeve.

Koje igre možeš simulirati?

Kada govorimo o fudbalskim igrama možeš simulirati ukupno devet igara:

 1. Konačan ishod
 2. Prvo poluvreme
 3. Oba tima daju gol
 4. Dupla šansa
 5. Dupla šansa prvo poluvreme
 6. Tačan rezultat na utakmici
 7. Ukupno golova na meču
 8. Ukupno golova prvo poluvreme
 9. Ukupno golova – Par/Nepar

Kod košarkaških mečeva možeš simulirati četiri igre:

 1. Pobednik meča
 2. Prvo poluvreme
 3. Ukupno poena
 4. Ukupno poena prva četvrtina

Da se upoznamo i sa pravilima igre, kako bismo izbegli neprijatne scene i na vreme sve razjasnilli.

Tiket Simulazzije može biti dobitan samo ukoliko su sve opklade na tiketu pogođene. Po završetku svake simulacije igraču se prikazuju finalni rezultati, nakon čega se igrač može odlučiti da ponovi simulaciju klikom na dugme „Ponovi opkladu“.

U okviru Simulazzija odeljka nije moguće kladiti se na sistemske tikete i na jednom tiketu ne može se naći više od jedne opklade koja se vezuje za isti događaj. Maksimalan broj parova koji se može postaviti u okviru jednog tiketa je 40. Tiket Simulazzije ne može se kombinovati sa realnim (običnim) tiketom. Takođe, prilikom postavljanja simuliranih opklada nije moguće korišćenje freebet sredstava.

Minimalni ulog pri postavljanju opklade na Simulazzija tikete iznosi 20 RSD. Maksimalni ulog je 20.000 RSD. Maksimalan iznos isplate na Simulazzija tiketima iznosi 1.000.000 RSD.

Opklade čija vrednost premašuje maksimalni potencijalni dobitak neće biti realizovane.

Registruj se na sajtu kladionice Mozzart, to možeš uraditi i ovde, i isprobaj ovu fantastičnu igru.

5 EUR Free Bet + 400 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Stefan

Jedan od mlađih, ali nikako jedan od slabijih u našem timu. Stefan je specijalista za Engleski fudbal, a niže lige su njegova strast. Sasvim smo sigurni da ćete uživati u njegovim prognozama timova za koje sasvim sigurno niste ni čuli. U slobodno vreme Stefan obožava da se bavi sportom, pre svega da igra fudbal sa svojim drugarima iz kraja. Slobodno možemo reći da on živi za najvažniju sporednu stvar na svetu.