Mozzart promocije februar 2024 – Puno poklona u mesecu ljubavi!

Stefan
4 veljače, 2024
465 Views
Mozzart promocije 2023

Nadamo se da Vam je ova 2024. godine krenula dobro i da je prvi mesec doneo mnogo sreće kako na privatnom planu, tako i na kladioničarskom. Kladionica Mozzart je i u drugom mesecu nastavila sa svojim sjajnim iznenađenjima kako bi smo što bolje otvorili ovu 2024. godinu.

Kako je drugi mesec godine, red je i da se pozabavimo promocijama koje nas čekaju u njemu.

Ako želite da započnete mesec osvajanjem nekog bonuse registrujte se na sajtu kladionice, ako to već niste uradili, jer je to najbitnije da biste se našli u prilici da osvojite neku nagradu. To možete uraditi na ovom linku.

Svake nedelje stižu nove promocije: jackpot, besplatni spinovi, keš nedelja, kao i razne sportske promocije.

Šta nam je sve Mozzart spremio u februaru?

Kratko i jasno – sve i svašta. Oduševićete se. Turnire, Džekpot bonuse, odlične vikend promocije. Za svakog ponešto.

Fazi turnir na slotovima

Nedeljni turnir koji uključuje 20 igara od Fazi-ja. Igrači će imati priliku da se takmiče za deo nagradnog fonda od 2.000.000 dinara. Kriterijum za rangiranje igrača je ukupan ulog, a nagrade se raspodeljuju među prvih 200 igrača.

Happy Hour DŽEKPOT BOOST

Tokom februara, igrači mogu učestvovati u Džekpot Boost-u koja se održava četiri puta nedeljno (od utorka do petka) od 18:00 do 00:00 časova. Tokom ovih određenih sati, džekpot nagrada se kreće od 3.000 do 3.500 RSD, pružajući igračima šansu da osvoje značajne novčane nagrade.

Ukupni nagradni fond će iznositi oko 1.700.000 RSD.

Spinomenal globalna promocija (29.2.2024. – 26.2.2025.)

Ova globalna promocija omogućava igračima da se takmiče za ukupan nagradni fond od 10.000.000 evra. Promocija traje od 29. februara 2024. do 26. februara 2025. godine, i podeljena je na četiri sezone, svaka sa po četiri turnira.

Ova promocija će uključiti brojne operatere širom sveta.

Vikend promocije na Endorphina igrama (50 free spinova)

Tokom svakog vikenda u februaru ćemo imati promociju na Endorphina igrama. Prvi vikend će biti od 3.2. do 4.2.2024. Potrebno je da igrači tokom dana vikenda (od subote u 00.00č do nedelje u 23.59č) uplate depozit od minimum 5.000 dinara na slot račun i da u tom periodu proigraju minimum 5.000 na igrama provajdera Endorphina.

Svi igrači koji ispune ovaj uslov, u ponedeljak dobijaju 50 free spinova na igri Mozzart Joker.

Pored ovih promocija, takođe želimo da vam skrenemo pažnju i na jackpot prilike koje se nalaze u sekciji uživo klađenja.

Jackpot na klađenju uživo

Igrači mogu uživati u dnevnim, nedeljnim i mesečnim jackpot-ima, sa novim konceptom koji nudi ukupnu vrednost od preko 5.000.000 evra godišnje. Sa pet nivoa jackpot-a (Dnevni, Nedeljni, Mesečni i Dijamantni), igrači mogu osvojiti velike nagrade klađenjem na sportske događaje uživo.

Kladionica Mozzart je dala sve od sebe da nam i drugi mesec godine bude veličanstven!

Točak sreće do 100.000 RSD Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Stefan

Jedan od mlađih, ali nikako jedan od slabijih u našem timu. Stefan je specijalista za Engleski fudbal, a niže lige su njegova strast. Sasvim smo sigurni da ćete uživati u njegovim prognozama timova za koje sasvim sigurno niste ni čuli. U slobodno vreme Stefan obožava da se bavi sportom, pre svega da igra fudbal sa svojim drugarima iz kraja. Slobodno možemo reći da on živi za najvažniju sporednu stvar na svetu.