Mozzart Tiket dana – Ponedjeljak 29.04.2024

Sportske
28 travnja, 2024
942 Views
Mozzart tiket dana 29.04.2024

Današnji Mozzart tiket dana se sastoji od nekoliko utakmica za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem Mozzart tiketu dana odigrali smo nekoliko utakmica za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Za ponedjeljak 29.04.2024. odabrali smo tri nogometne utakmice sa ukupnim koeficijentom 3,35.

Evo naših predloga za Mozzart Tiket Dana za 29.04.2024. godine.

MOZZART TIKET DANA 29.04.2024

17:00 – Zira vs Araz

Iako je Zira na 31 utakmici postigla samo 29 golova, sada je situacija takva da domaćem timu bodovi u ovakvim “malim” utakmicama mogu biti od presudnog značaja za osvajanje drugog ili trećeg mesta, odnosno plasmana u kvalifikacije za Conference League. Araz je ekipa koja ove sezone na gostovanjima prima gotovo 2 gola prosečno po utakmici, tako da bi ovo trebao biti relativno lak zadatak za domaći tim.

Zira je u prošlom kolu protiv Neftci-ja postigla čak 3 gola, tako da se zaista nadamo da fudbaleri domaćeg tima ni ovog puta neće imati ofanzivnih problema. Mišljenja smo da će Zira imati znatno većih problema da stigne do sva tri boda ako na poluvremenu ne bude imala makar minimalnu prednost.

Prvo poluvreme 1+ & Ukupno 2+ golova @ 1.65

19:00 – Silkeborg vs Midtjylland

Championship grupa Danskog šampionata svake sezone “donosi” mnogo uzbuđenja, pa je tako i ovog puta. Ako Midtjylland pobedi ekipu Silkeborg-a, pet kola pre kraja će Brondby i Midtjylland biti “udaljeni” samo jedan bod, što bi borbu za titulu učinilo više nego zanimljivom.

Silkeborg u plej ofu ima ulogu “nemog posmatrača”, obzirom da domaći tim u ovom trenutku ima čak 21 bod manje od trećeplasiranog Midtjylland-a. To znači da Silkeborg nema ni teoretskih šansi za osvajanje trećeg mesta na tabeli, te je upitna njihova motivisanost u finišu sezone. Midtjylland je na prethodna dva meča protiv Silkeborga slavio sa 2:0 i 4:1, a shodno razlici u formi nećemo se previše začuditi ako se i ovaj meč završi sličnim rezultatom.

Prvo poluvreme 1+ & Ukupno 2+ golova @ 1.45

19:00 – Elfsborg vs Sirius

Prošlosezonski vicešampion je u ovu sezonu “ušao” veoma loše, možda čak i katastrofalno loše. Nakon pet odigranih kola, Elfsborg ima samo jednu pobedu i nalazi se veoma blizu zone ispadanja. Ono što posebno brine navijače ovog tima je injenica da je odbrana Elfsborga ove sezone kapitulirala čak 11 puta, a kriza je dostigla vrhunac u prošlom kolu kada je Norrkoping bio bolji sa 4:2. I to nakon što je na poluvremenu Elfsborg imao prednost od 2:0.

Domaći tim se nalazi u seriji od tri uzastopna poraza, i krajnje je vreme za reakciju. Sirius je takođe u krizi ( tri meča u nizu bez pobede ), pa smatramo da bi ovo mogla biti lepa prilika za domaći tim da prevaziđe krizu. Ofanzivni kvaliteti Elfsborga su dovoljni da se savlada protivnik kao što je Sirius, ali u isto vreme kvalitet defanzivne linije domaćeg tima ne uliva previše poverenja.

Prvo poluvreme 1+ & Ukupno 2+ golova @ 1.40

Mozzart Bet Kladionica

4.8/5
  • Stranica prilagođena korisnicima
  • Solidna pokrivenost sportova i marketa
  • Dostupan i online casino
  • Legalna i licencirana kompanija
  • Mobilna aplikacija za Android i iOS korisnike
Točak sreće do 100.000 RSD Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

MOZZART TIKET DANA 29.04.2024

Klikni na sliku i odigraj ovaj tiket!

Vrijeme početka prve utakmice: 17:00

Ukupni koeficijent: 3,35

Važna napomena: koeficijenti su bili važeći u vrijeme pisanja. (Nedjelja 28.04.2024 23:00) Koeficijenti su podložni promjenama.

Kladionica:  Mozzartbet

Top kladionice 2024:

20bet Kladionica

5/5
100% do 100 EUR Bonus Dobrodošlice

22bet Kladionica

4.9/5
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice

Ivibet Kladionica

4.8/5
100% do 150 EUR Bonus dobrodošlice

1Bet Kladionica

4.5/5
100% do 100 EUR Bonus Dobrodošlice

Zapratite nas:

Ako volite da se kladite sa nama i ako vam se sviđaju naši besplatni tipovi podelite iste na društvenim mrežama. Nakon toga slobodno uđite u našu besplatnu Viber grupu kako bi uvek bili u toku sa najnovijim tipovima i ponudama kladionica.

👉 Free Viber Grupa

👉 Instagram Stranica

👉 Facebook Stranica

👉 Sportski Insajder FPL
Author Sportske