MVV – FC Eindhoven: Analiza utakmice

Dusan
17 rujna, 2021
546 Views
MVV – FC Eindhoven

Danas se odlučujemo za jednu interesantnu utakmicu drgue Holandske Lige, gde se sastaju ekipa MVV i FC eindhovena. Imajući u vidu kvalitetu ovih ekipa, kao i činjenicu da ekipe igraju u u utakmici koja im je bitna smatramo da je ovo perfektna utakmica za naš Tip Dana.

MVV

Domaća ekipa, se nakon šest kola nalazi na sedom poziciji šampionata, sa tri pobede, jednom nerešenom i dva poraza uz interesantnu gol razliku od 11 postignutih i 11 primljenih golova. Oni su od šest susreta na četiri išli preko dva gola, a na domaćem terenu u proseku njihovi posetioci viđaju četiri gola po meču. Sve ovo pokazuje da se radi o jednoj klasičnoj holandskoj ekipi koja igra bez kočnica.

FC Eindhoven

Sa druge strane gostujuća ekipa se nalazi na desetoj poziciji sa tri pobede, nula nerešenih i tri poraza i gol razlikom od 9 postignutih i 17 primljenih golova. Oni su od šest utakmica na pet išli preko dva pogotka, a čak četiri puta su išli i preko 3 pogotka, što je vrlo interesantno. Na gostovanjima takođe imaju četiri pogotka po susretu i ovi podaci nam daju dobru osnovu za naš današnji pik.

Očekivani sastavi

Obe ekipe nemaju previše problema sa sastavima timova, te se očekuje da igraju najbolji igrači iz oba tima.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale dosta puta i razultati su prilično šareni.

Predlozi za tipovanje

Nema mnogo filozofije ovde, gledajući kako ove ekipe igraju. Mislimo da je linija postavljena prilično nisko pa je naš predlog da se odigra Over 2.75 Goals (da obe ekipe postignu više od dva pogotka na meču), koja igra se plaća za nas više nego odličnom 1.80 kvotom u kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni kako se igra na marketu Azijskog hendikepa, predlažemo vam da pročitate naš članak na tu temu i vidite zašto je AH ubedljivo najpopularniji kladioničarski market na svetu trenutno.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan