NBA igrači i predlozi za klađenje – nedjelja 21.01.2024. RJ Barrett

Alex
20 siječnja, 2024
75 Views
NBA igrači i predlozi za klađenje RJ Barret

Program između subote i nedjelje donosi nam jedan veoma interesantan NBA meč. New York Knicksi i Toronto Raptorsi ukrstiće koplja u Madison Square Gardenu. Biće ovo sudar ekipa koje su nedavno odradile trejd, pa će verovatno ti igrači biti posebno motivisani.

RJ Barrett (Toronto Raptors) 20.5 points over, 2

U spomenutoj razmeni, New York Knicksi su dobili OG Anunobyja, dok su put Kanade otišli RJ Barrett i Immanuel Quickley. Spomenuti tandem će se posle dvadesetak dana vratiti u dvoranu u kojoj su proveli kompletnu dosadašnju NBA karijeru.

RJ Barrett je izabran kao treći pik NBA Drafta 2019. godine nakon samo jedne godine provedene na čuvenom Univerzitetu Duke. U ligu je ušao kao respektabilan talenat, igrao je dobro za Knickse, ali definitivno u ovoj franšizi nisu bili zadovoljni do kraja njegovim razvojem.

On je veoma snažan košarkaš, eksplozivan i njegov atleticizam je na visokom nivou. Izuzetno je prodoran, ali neke druge segmente igre nije unapredio od ulaska u ligu. Njegov kvalitet šuta je upitan, kao i igra u odbrani.

No, u prethodne četiri sezone je napadački bio konstantan, beleživši 18 do 20 poena u proseku. On će u Toronto Raptorsima imati prostora za napredak i iskorak u karijeri. Trener Darko Rajaković ga je uvrstio u startnu postavu i daje mu veliku slobodu, kao i minutažu.

Odlaskom Pascala Siakama u Indiana Pacerse, u Toronto Raptorsima je nastao veliki napadački prostor. Kamerunsko krilo je trošilo dosta lopti, a deo kolača će sigurno pripasti i RJ Barrettu. Scottie Barnes i naš pik će definitvno biti igrači koji će trošiti dosta lopti u napadu. 

Barrett se jako brzo aklimatizovao i uklopio u sistem igre Toronta. Njegove brojke u poslednje vreme to najbolje pokazuju. On je na pet od prethodnih sedam mečeva beležio 23+ poena. Svoju najefikasniju partiju u tom periodu odigrao je protiv Golden State Warriosa, kojima je spakovao 37 poena.

Verujemo da će RJ Barrett večeras biti posebno motivisan da se predstavi u najboljem svetlu. Osim dobre forme, dodatni motiv biće da pokaže svojim bivšim poslodavcima da su ga se prerano i prelako odrekli. Stoga je tip over na margini od 20.5 poena naš pik iz rubrike NBA igrači i predlozi za klađenje za večeras.

Kladionica: 22bet

Kvota: 2

Tip: RJ Barrett 20.5 points over

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje “Sportske-kladionice” portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

Author Alex

Ako bi morali da opišemo Acu u jednoj rečenici, to bi bilo - čovek koji ne zna za poraz. Jedan od najpotkovanijih košarkaških i teniskih poznavalaca u našoj ekipi, a takođe osoba koja piše odlične informativne članke. Slobodno vreme provodi u društvu prijatelja i svog omiljenog pića - espresso kafe.