Newcastle vs Everton: Tipovi, savjeti i kvote – 08.02.2022.

Dusan
8 veljače, 2022
356 Views
Newcastle vs Everton

Newcastle je posljednjih dana prijelaznog roka bio jedan od najaktivnijih Premierligaša, a nakon što su potrošili najviše novca, okreću se grčevitoj borbi za opstanak. U utorak, na “Sv. James’ Parku” ugostit će Everton na čelu s novim menadžerom, koji će također strahovati za opstanak u ostatku sezone

Newcastle

Popularne “Svrake” bile su prilično aktivne na transfer tržištu posljednjih dana siječanjskog prijelaznog roka, a na posudbu su stigli stoper Brightona Dan Burn, desni bek Atletico Madrida i engleski reprezentativac Kieran Trippier, obrambeni vezni francuskog Lyona Bruno Guimaraes iz Aston Ville stigao je lijevi bek Matt Targett, a nešto ranije i napadač Burnleyja Chris Wood.

Newcastle je tako pojačao svaku liniju momčadi pa s puno optimizma ulazi u nastavak sezone u kojoj ga čeka nimalo lak posao. Trenutno su u opasnoj zoni na dionici 18. i 19. mjesta s momčadi Watforda sa po 15 bodova.

Ova momčad nije poražena u posljednje tri prvenstvene utakmice, a osvojili su 5 bodova. Svladali su Leeds minimalnim rezultatom (1:0) i remizirali s Watfordom i Manchester Unitedom (oba 1:1).

Everton

Jednako je uzbudljivo bilo i u zadnjim satima prijelaznog roka na “Goodison Parku”. Momčad je zadnji dan dovela novog trenera Franka Lamparda, a istoga dana potpisana i dva zvučna imena koja bi mogla ozbiljno uzdrmati neodređeni vezni red popularnih “Karamela”.

Bivši veznjaci Ajaxa i Manchester Uniteda Donny Van de Beek i Tottenhamov Dele Alli stigli su u plavi dio Liverpoola, a Lampard će ih pokušati vratiti na pravi put i vratiti mi samopouzdanje iz vremena kada su ih mnogi smatrali budućim superzvijezdama svjetskog nogometa.

Lampard je debitirao pobjedom tijekom vikenda, a Brentford je poražen na impresivan način u FA Kupu (4:1), pa se mnogi u ovoj momčadi nadaju da će Everton igrati na isti način kao kada je Frank preuzeo Chelsea. Tada su “Modri” igrali lepršavo,, zabijali dosta golova, a sigurno je da i momčad sa “Goodisona” ima kvalitetne pojedince za dopadljiv i efikasan stil nogometa.

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Očekivani sastavi

Newcastle (4-3-3): Dubravka; Trippier, Lascelles, Burn, Target; Shelvey, Bruno Gimaraes, Joelinton; Fraser, Saint-Maximin, Wood.

Everton (3-4-3): Pickford; Keane, Mina, Holgate; Coleman, Andre Gomes, Allan, Mykolenko; Gordon, Grey, Richarlison

Raniji rezultati i trendovi

Dvije momčadi nisu se susrele ove sezone, a u četiri od posljednjih pet susreta obje su postigle gol, što je pokazatelj da su međusobni dueli ovih suparnika otvoreni i nimalo dosadni.

Prijedlog za tipovanje

Očekujemo da će obje momčadi zaigrati ofenzivno od prve minute, bez puno kalkulacija. Nadamo se da će se trend utakmica s puno golova nastaviti i u utorak. Stoga je naš prijedlog za klađenje da obje ekipe zabiju barem po jedan gol, a najbolji koeficijent na tip GG nudi Meridianbet, 1,75.

Prijedlog za ťipovanje: GG

Tečaj: 1,75

Kladionica: Meridianbet

Trenutno sportska kladionica  Meridianbet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja 500 RSD  u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije!

MeridianBet Kladionica

1/5
  • Interesantni bonusi ali ništa posebno
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • NIzke kvote u nekim sportovima
  • Katastrofalna korisnička podrška
  • Vrlo loša reputacija
  • Veliki broj neriješenih žalbi igrača
Author Dusan