Newcastle vs Liverpool: Tipovi, savjeti i kvote – 30.04.2022.

Dusan
29 travnja, 2022
381 Views
Newcastle vs Liverpool

Prva utakmica 35. kola engleske Premier lige igra se u subotu od 13:30 sati, a Newcastle na svom “St. James’ Parku” dočekuje Liverpool.

Momčad Jurgena Kloppa usred je borbe za naslov s Manchester Cityjem pa će u ovom dvoboju napasti sva tri boda. No, Newcastle posljednjih mjeseci igra odlično u obrani, pa Redsi ovog vikenda nemaju nimalo lak zadatak.

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Newcastle

Newcastleova obrambena linija u posljednje vrijeme radi besprijekorno. Činjenica da su 2022. dopustili protivnicima najmanje šanse od svih momčadi u Premier ligi najbolje oslikava razinu obrambene kvalitete popularnih “Svraka”.

Ako uzmemo u obzir rezultate u posljednja četiri prvenstvena kola, Newcastle je u najboljoj formi i jedina je momčad lige koja je upisala sve četiri pobjede. Tri od četiri trijumfa ostvarena su pred domaćim navijačima, a u spomenutom razdoblju primili su samo jedan pogodak.

Ova momčad u dvoboj protiv Liverpoola može ući potpuno neopterećena, jer je opstanak u elitnom društvu osiguran, pa nema straha. Što se tiče zdravstvenog biltena, pet igrača je izvan postave: Callum Wilson, Kieran Trippier, Ryan Fraser, Jamal Lewis i Isaac Hayden.

Liverpool

Nogometaši Liverpoola odigrali su u srijedu maestralnu utakmicu protiv Villareala, rutinski pobijedivši 2:0 i stekli solidnu zalihu uoči revanša polufinala Lige prvaka. Sada se mogu fokusirati na utakmice Premier lige, gdje se također bore za trofej, a Manchester City pet mečeva prije kraja ima bod više.

To znači da izabranici trenera Jurgenna Kloppa nemaju pravo na pogrešku, odnosno moraju trijumfirati u svim dvobojima do kraja natjecateljske godine. Sudeći po formi momčadi, navijači “Crvenih” mogu biti bezbrižni, jer njihovi miljenici igraju fenomenalno.

U posljednje tri utakmice u svim natjecanjima nisu primili gol, a zabili su osam, pa je svima jasno koliko su sve linije momčadi uštimane i da funkcioniraju kao cjelina besprijekorno.

Očekivani sastavi

Newcastle (4-3-3): Dubravka; Targett, Burn, Schar, Krafth; Shelvey, Bruno Guimaraes, Joelinton; Saint-Maximin, Almiron, Wood

Liverpool (4-3-3): Alisson; Robertson, Van Dijk, Matip, Alexander-Arnold; Keita, Fabinho, Thiago; Jota, Mane, Salah

Raniji susreti

U prvom dijelu sezone Liverpool je lako svladao Newcastle sa 3:1 golovima Jote, Salaha i Alexander-Arnolda, a jedini strijelac za goste bio je Shelvey.

Prijedlog za tipovanje

Mišljenja smo da će Liverpool opravdati epitet favorita, ali da će igrati oprezno i ​​neće žuriti zatrpati suparnički gol. Takav pristup igri vidjeli smo u posljednja dva susreta protiv Evertona i Villareala, koje su “Redsi” dobili identičnim rezultatom 2:0.

Stoga je naš prijedlog za klađenje tip 2&0-3, što znači da predviđamu pobjedu Liverpoola s najviše tri gola u cijelom meču. Meridianbet nudi odličan tečaj na ovu igru, 2.3.

Prijedlog za tipovanje: 2&0-3

Tečaj: 2.3

Kladionica: Meridianbet

Trenutno sportska kladionica  Meridianbet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gdje svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja 500 RSD  u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije!

MeridianBet Kladionica

1/5
  • Interesantni bonusi ali ništa posebno
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • NIzke kvote u nekim sportovima
  • Katastrofalna korisnička podrška
  • Vrlo loša reputacija
  • Veliki broj neriješenih žalbi igrača
Author Dusan