NIŠTA OD VELIKIH TIMOVA: Greenwood karijeru nastavlja u ‘očajnom’ klubu zbog kojeg će ga svi zaboraviti?

Stex
3 travnja, 2024
1272 Views
slika: Sky Sports

Svima je već poznato da Mason Greenwood ove sezone igra za španjolski Getafe, na posudbi iz Manchester Uniteda koji se više ne računa na njega.

Greenwood pruža izvanredne igre u dresu madridske momčadi ove sezone, što je privuklo pažnju klubova poput Barcelone i Juventusa. Jasno je da se neće vratiti na Old Trafford nakon isteka posudbe ovog ljeta, te su mnogi vjerovali da će ga vidjeti u nekom od velikih klubova.

Portal Sportske-kladionice.com svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

👉 Top 5 Tipovi za Danas

👉 Tiket Dana

👉 Tip Dana

👉 Tipovi Košarka

👉 Tipovi Nogomet

No, posljednje vijesti iz Španjolske sugeriraju suprotno. Naime, Getafe je izrazio najveći interes za Greenwooda i želi otkupiti njegov ugovor od Uniteda. S druge strane, Manchester United je voljan prodati 22-godišnjaka, te je opcija da ostane u ekipi koju trenira Jose Bordalas.

U narednom razdoblju očekuje se postizanje konačnog dogovora između Uniteda i Getafea oko trajnog transfera Masona Greenwooda u Madrid.

Zapratite nas:

Ako volite da se kladite sa nama i ako vam se sviđaju naši besplatni tipovi podelite iste na društvenim mrežama. Nakon toga slobodno uđite u našu besplatnu Viber grupu kako bi uvek bili u toku sa najnovijim tipovima i ponudama kladionica.

👉 Free Viber Grupa

👉 Instagram Stranica

👉 Facebook Stranica

Top Kladionice:

100 besplatnih vrtnji

Mozzart Kladionica

4.6/5
  • Odlična funkcionalnost sajta
  • Bezbednost korisnika
  • Široka ponuda sportova i marketa za klađenje
  • Aplikacije za mobilno klađenje
  • Primaju igrače iz Hrvatske
5 EUR Free Bet + 400 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Stex