Norveška vs. Slovenia: Tipovi, savjeti i kvote – 09.06.2022.

Dusan
8 lipnja, 2022
547 Views
Norveška vs. Slovenia

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Ullevaal Stadion će biti domaćin meča trećeg kola Lige Nacija, u kojem će Norveška protiv Slovenije pokušati da „učvrsti“ svoj položaj na prvom mestu na tabeli.

Norveška

Iako su „na papiru“ slabiji od Srbije, Norvežani su u prve dve utakmice jasno pokazali da su ipak najkvalitetnija ekipa u grupi u ovom trenutku.

U prvom kolu su u Beogradu zahvaljujući golu Haaland-a došli do zlata vrede pobede protiv Srbije, a onda su u Skandinavskom derbiju bili uspešniji od Švedske u gostima rezultatom 2:1.

Sjajnu partiju protiv Šveđana je pokvario primljeni gol u devedest drugom minutu meča, i sem toga moramo reći da su Norvežani do sada ostavili veoma dobar utisak. Neočekivano dobro igraju u odbrani, ofanzivna linija funkcioniše besprekorno, tako da nema nikakvih prepreka da nastave seriju dobrih rezultata.

Ovog puta će imati podršku sa tribina, koja bi trebala biti dodatni „vetar u leđa“ igračima Norveške reprezentacije, i mišljenja smo da sasvim prosečna ekipa Slovenije neće biti izbiljnija prepreka na putu ka nova tri boda.

Slovenia

Iako su Slovenci i pre početka takmičenja u Ligi Nacija imali epitet velikog autsajdera, moramo reći da smo očekivali da će biti u stanju da pruže mnogo ozbiljniji otpor.

U prva dva meča to nisu pokazali, tako da se aposlutno zasluženo nalaze na poslednjem mestu u grupi, sa samo jednim postignutim i čak šest primljenih golova. Iako su kod kuće u prvom meču poraženi od Švedske sa 2:0, moramo reći da su prilično namučili protivnika, a onda su u Beogradu pretrpeli pravi debakl.

Na kraju prvog poluvremena su imali aktivan rezultat ( 1:1 ), a onda su fudbaleri Srbije značajno ubrzali ritam, na šta Slovenci nisu imali adkvatan odgovor, pa je tako na kraju Srbija trijumfovala sa 4:1.

Jasno je da u grupi sa Norveškom, Švedskom i Srbijom nemaju nikakvih ozbiljnijih šansi, i ukoliko nastave u ovom ritmu, veliko je pitanje da le će uspeti da osvoje neki bod do kraja grupne faze.

H2H

Norvežani su trijumfovali na šest mečeva, Slovenci su bili uspešniji samo jednom, dok su dve utakmice završene nerešenim rezultatom.

Povrede i izostanci

Norway: Omar Elabdellaoui, Kristoffer Ajer i Stian Gregersen.

Slovenia: Leo Stulac, Timi Max Elsnik, Blaz Kramer i Miha Zajc.

Očekivani sastavi

Norveška (4-1-4-1): Orjan Nyland (GK) – Morten Pedersen, Stefan Strandberg, Leo Ostigard, Birger Meling – Patrick Berg – Morten Thorsby, Sander Berge, Martin Odegaard, Mohamed Elyounoussi – Erling Haaland.

Slovenia (3-4-1-2): Jan Oblak (GK) – Zan Karnicnik, Jaka Bijol, Miha Mevlja – Petar Stojanovic, Jan Gorenc Stankovic, Adam Gnezda Cerin, Gregor Sikosek – Domen Crnigoj – Andraz Sporar i Benjamin Sesko.

Norveška vs. Slovenia Prognoza i Tip

Norvežani su u prva dva meča pokazali da se nimalo ne šale, i u duelu sa Slovenia-om će pokušati da se dodatno učvrste na liderskoj poziciji. Pobeda protiv Srbije im je “približila vrata plej ofa”, ali to ne znači da će se Norvežani opustiti pre vremena. Verujemo da će i ovaj meč odigrati u prepoznatljivom ritmu, i još jednom pokazati da raspolažu veoma raskošnim ofanzivnim potencijalom.

09.06.2022 20:45

TIP: Bet Builder

Under 1 goals in the match for Slovenia

Over 0 corners in the first half for both teams combined

Over 1 corners in the second half for both teams combined

Kvota: 1.90

Kladionica: bet365

Trenutno sportska kladionica bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan