Novak Đoković vs. Tim Van Rijthoven: Tipovi, savjeti i kvote 03.07.2022.

Dusan
3 srpnja, 2022
510 Views
Novak Đoković vs. Tim Van Rijthoven

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Postupno se približavamo drugom tjednu Wimbledona pa je svaki novi dan uzbudljiviji od prethodnog. U nedjelju su na rasporedu mečevi četvrtog kola, a u najuzbudljivijem okršaju dana sastaju se prvi nositelj i glavni favorit za osvajanje naslova Novak Đoković i najugodnije iznenađenje ovogodišnjeg turnira Tim Van Rijthoven.

Novak Đoković

Trostruki uzastopni prvak Wimbledona imao je problema samo na startu turnira. Dopustio je Koreancu Soon Woo Kwonu da osvoji jedan set u prvom kolu, ali je srpski igrač slavio 3-1 (6-3, 3-6, 6-3, 6-4). Novak Đoković je nakon tog dvoboja upisao dva dominantna trijumfa – protiv Thanasija Kokkinakisa 3-0 (6-1, 6-4, 6-2) i sunarodnjaka Miomira Kecmanovića također 3-0 (6-0, 6-3, 6-4). ).

Srbin je i ove sezone glavni favorit za osvajanje naslova na ovom turniru, što bi bio njegov sedmi u karijeri. Po njegovoj igri može se zaključiti da postupno diže formu i da igra onoliko koliko mu je potrebno za pobjedu. Tako se čuva i želi sačuvati što više energije za ključne borbe.

Đoković će imati najteži izazov protiv Van Rijthovena na turniru do sada. No, veliko iskustvo je na njegovoj strani i to će biti jedna od njegovih glavnih prednosti, budući da je mnogo puta igrao na Centralnom terenu Wimbledona, što ne važi za njegovog rivala.

Tim Van Rijthoven

Nizozemski tenisač doživjeo je vrtoglavi uspon u prethodnih 30 dana. Tim Van Rijthoven je prije turnira u Hertogenboschu bio potpuni anonimus, ali je tamo osvojio trofej i skrenuo pozornost javnosti na sebe. Na putu do trofeja eliminirao je Taylora Fritza i Felixa Auger-Aliassimea, dok je u finalu pobijedio Daniila Medvedeva.

Nizozemac je tako zaslužio posebnu pozivnicu za ovaj Wimbledon i nastavio maestralno igrati na trećem Grand Slamu sezone. Van Rijthoven je u svom prvom nastupu na ovom turniru pobijedio Delbonisa, Opelku i Basilashvilija i pokazao visoku razinu igre.

Njegov servis je precizan i konstantan. Staloženost je jedna od njegovih glavnih karakteristika i dobro igra pod pritiskom. Njegovo kretanje na osnovnoj liniji je malo sporije i to mu može stvarati probleme protiv Đokovića, pogotovo u dugim relijima.

Prijedlog za tipovanje

Iako je ostavio odličan dojam u dosadašnjem dijelu turnira, smatramo da postoji velika razlika u kvaliteti  između Đokovića i Van Rijthovena. Dobar servis Nizozemcu je glavno oružje, ali Srbin slovi za jednog od najboljih reternera ikada pa vjerujemo da će puno iskusniji Đoković uspjeti neutralizirati ovu opasnost.

Mišljenja smo da će srpski igrač pobijediti bez izgubljenog seta, tako da je naš prijedlog za klađenje tip under na margini od 31,5 gemova u 22betu sa ovog duela.

Prijedlog za tipovanje: 31.5 under

Tečaj: 1.85

Kladionica: 22bet

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

 

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

 

 

 

 

 

Author Dusan