Obradoiro – Zaragoza: Analiza utakmice

Milos
20 prosinca, 2020
352 Views
košarka tipovi

Nedelja je dan kada ima zaista veliki broj utakmica, te naša analiza i tip iz košarkaškog sveta dolazi iz Španske ACB lige, gde će se u matine terminu odigrati jedna vrlo interesatna utakmica između dve ekipe koje se nalaze u donjem domu, ekipa Obradoiro i Zaragoza. Znajući kako ove dve ekipe inače igraju, a tu posebno mislimo na ekipu Zaragoze, smatramo da je ovo perfektno mesto da se igra na total marketu.

Domaća ekipa, se trenutno nalazi nalazi na 13-toj poziciji šampionata, sa rekordom od 5 pobeda i 9 poraza, ali na domaćem terenu su odigrali koliko toliko bolje, pošto imaju 3 pobede (Fuenlabrada 101-82, Betis 87-80 i Gipuzkoa 85-76) i 4 poraza. Međutim, oni se nalaze u strašno lošoj formi, pošto nisu osetili slast pobede na poslednjih sedam susreta, odnosno poslednji put su pobedili još krajem oktobra kada su na gostovanju pobedili ekipu Gran Canarie.

Njihovi protivnici, ekipa Zaragoze je jedna od najzabavnijih ekipa za gledanje u Evropi, pošto u proseku na njihovim utakmicama se gleda preko 174 poena. Oni se trenutno nalaze na 15-toj poziciji šampionata, sa 4 pobede i 10 poraza, a na gostovanjima imaju samo jednu pobedu i čak 6 poraza. Međutim, oni su na poslednja dva meča pobedili i jasno je da podižu formu, te se može očekivati da raspucani krenu i na ovom meču.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su u poslednjih 5 godina igrale 10 puta i svaka ekipa ima jednaki broj pobeda.

Predlozi za tipovanje

Ovo su dve vrlo efikasne ekipe, koje ne haju mnogo za odbranu, stoga mi ćemo odigrati Over 166 points (da obe ekipe postignu 167 ili više poena), koja opklada se plaća solidnom 1.77 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos