Intro

Olimpia Milano – CSKA Moscow: Analiza utakmice  

milano vs cska

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Danas, se igra nekoliko zanimljivih utakmica kako fudbalskih, tako i košarkaških, ali je nama zapala za oko utakmica za treće mesto na Final Four takmičenju Euroleague, gde se sastaju Olimpia Milano i CSKA Moscow.

Olimpia Milano

Obe ekipe koje se sastaju danas su bile vrlo blizu da igraju u Finalu, a Olimpia Milano je čak imala i šut za pobedu, koju na njihovu nesreću nisu uspeli da pogode. Odigrali su hrabro protiv favorizovane Barcelone i umalo da naprave ogromno iznenađenje. Iako su mnogi osporavali Messinu i njegov tim, oni su tokom cele sezone igrali vrlo kvalitetno, a u play off su izbacili vrlo nezgodnu ekipu Bayern Munich. Ono što je sepcifično za njih je da su i te kako sposobni da igraju na veliki broj poena, lepršavo i efikasno.

CSKA Moscow

Iskreno, posle povrede Nikole Milutinova i odlaska Mike Jamesa, niko više nije ni očekivao da će CSKA biti veliki favorit u Final Four, ali oni su odigrali i više nego kvalitetno protiv moćne ekipe Anadolu Efes i na kraju izgubili sa svega par poena razlike. Naravno, svi znaju da CSKA igra vrlo agresivno u napadu i da su prilično brzi u tranziciji, što rezultira sa velikim brojem poena.

Očekivani sastavi

Nema još zvaničnih podataka o sastavima timova.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale mnogo puta do sada, a ove sezone su igrali dva puta i svaka ekipa je pobedila jednom. Ono što je interesantno je činjenica da često bude veliki broj poena.

Predlozi za tipovanje

Vrlo interesantan susret u svakom slučaju, ali mi smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 165 points (da obe ekipe postignu 165 ili više pogodaka), koja opklada se plaća solidnom 1.82 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

Ostale vijesti