Olimpija Ljubljana vs. Differdange: Tipovi, savjeti i kvote 07.07.2022.

Dusan
7 srpnja, 2022
560 Views
Olimpija Ljubljana vs. Differdange

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Olimpija u posljednje vrijeme prolazi kroz veliku krizu, a dvoboj s ekipom Differdangea bit će prava prilika da pokažu svoju reakciju.

Analiza meča

Olimpija se mučila prošlu sezonu i možemo reći da je podbacila. Bili su projektirani kao momčad koja će osvojiti naslov, ali u tome nisu uspjeli. Sezonu su završili tek na trećem mjestu, s čak osam bodova manje od prvoplasiranog Maribora.

Tijekom ljetne stanke u Ljubljani je bilo jako burno. Uprava kluba smijenila je Roberta Prosinečkog, a navijači su se zbog toga jako razljutili. Tijekom predstavljanja novog trenera huligani su upali na press konferenciju, a to je više nego jasan znak da je Olimpija u velikoj krizi.

Vidjet ćemo hoće li novi trener uspjeti probuditi momčad, a momčadi Olimpije svakako treba šok terapija.

Utakmica kvalifikacija za Konferencijsku ligu dolazi u vrlo nezgodnom trenutku za njih, ali može biti pravi test da se vidi koji su krajnji dometi ove momčadi. Objektivno gledano, momčad Olimpije je puno bolja od momčadi iz Luksemburga, a bez obzira na trenutnu krizu svaka pobjeda s manje od 2 gola bit će neuspjeh.

Differdange se probudio krajem prošle sezone. Slaba forma u prvom dijelu prvenstva skupo ih je koštala, pa su sezonu završili na drugom mjestu ljestvice, pet bodova manje od Dudelangea.

Gostovanja su im bila slaba točka. U 15 susreta uspjeli su osvojiti samo 24 boda, tako da nismo baš optimisti da mogu ostvariti povoljan rezultat u susretu s Olimpijom.

Differdange će priliku za prolazak u daljnju fazu natjecanja tražiti kod kuće, što znači da od njih možemo očekivati ​​vrlo defenzivan pristup u ovom susretu.

Nemaju dovoljno ofenzivnih kvaliteta da bi bili konkurentni favoriziranom protivniku, pa iz tog razloga vjerujemo da će pokušati maksimalno usporiti ritam igre.

H2H

Ovo će biti prvi međusobni duel ovih timova.

Ozljede i izostanci

Nema značajnijih izostanaka. 

Olimpija Ljubljana vs. Differdange Prognoza i Tip

Iako je domaća momčad u velikoj krizi, bila bi velika šteta da nisu uspjeli svladati sasvim prosječnu momčad iz Luksemburga.

Kako to obično biva, dolaskom novog trenera momčad gotovo uvijek reagira. Vjerujemo da će tako biti i ovaj put.

Podrška s tribina trebala bi biti dovoljan vjetar u leđa igračima Olimpije, a podrška je upravo ono što im u ovom trenutku nedostaje.

Iako kladionice smanjuju tečajeve na pobjedu gostujuće momčadi, vjerujemo da će Olimpija napraviti potrebnu razliku na terenu, te doći do uvjerljive pobjede koja će joj otvoriti vrata drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija. .

07.07.2022 19:00

TIP: BET BUILDER

Over 0 Goals in the 1st Half for Both Teams Combined

Under 4 Goals in the 1st Half for Both Teams Combined

Over 0 Goals in the 2nd Half for Both Teams Combined

Under 4 Goals in the 2nd Half for Both Teams Combined

Kvota: 1.80

Kladionica: bet365

Trenutno sportska kladionica bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan