Olympiacos – Zenit: Analiza utakmice

Milos
12 ožujka, 2021
581 Views
olympiakos zenit

Polako dolazi do usijanja u EuroLeague takmičenju, jer mnogo ekipa želi do play-offa, a to mogu da uradi samo 8 najboljih. Olympiacos je davno izgubio sve šanse za tako nešto, pre svega zbog grozne serije od 7 poraza u kojoj su bili, a čak ni pobeda u prošlom kolu nije mnogo poboljšala njihove šanse. Stoga, oni danas bez mnogo motivacije dočekuju Rusku ekipu Zenita, koja svakako ima zašto da se bori, te će naš Tip Dana ići u tom pravcu.

Domaća ekipa, Olympiacosa trenutno ima skor od 12 pobeda i 16 poraza, a pre samo dva meseca bili su veliki kandidati za play off. Ipak, neke povrede i generalno loše stanje ekipe doveli su do toga da oni sada već polako mogu da misle o sledećoj sezoni. Ovo je bilo i očekivano iz razloga što veliki broj igrača kluba sa Pireja se nalazi u poznim igračkim godinama.

Sa druge strane Zenit je jedno od najprijatnijih iznenađenja ovogodišnje EuroLeague, pošto je ekipa Xavi Pascala pokazala da zna da igra vrhunsku odbranu i da može da pobedi gotovo svaku ekipu u šampionatu. Trenutno imaju skor od 16 pobeda i 11 poraza, i sasvim je realno da se dokopaju play offa, mada moraju upisati još po neku pobedu.

Očekivani sastavi

Nema većih novosti u vezi sa povredama u obe ekipe.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 3 puta i rezultati su na strani Zenita, koji je pobedi na dva meča. Zanimljivo ipak je da je na prvom meču ove sezone pobedio Olympiakos, rezultatom 66-75.

Predlozi za tipovanje

Utakmica koja je bitna za obe momčadi, te je normalno očekivati da će biti vatre. Stoga, naš predlog je da se odigra Zenit ML (da Zenit pobedi na ovom meču, uključujući i produžetke) , koja igra se plaća za nas više nego solidnom 1.72 kvotom u kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni kako se igra na marketu Azijskog hendikepa, predlažemo vam da pročitate naš članak na tu temu i vidite zašto je AH ubedljivo najpopularniji kladioničarski market na svetu trenutno.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos