Ons Jabeur vs. Tatana Maria: Tipovi, savjeti i kvote 07.07.2022.

Dusan
7 srpnja, 2022
565 Views
Ons Jabeur vs. Tatana Maria

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

U četvrtak su na programu polufinalni dvoboji ženskog dijela turnira na ovogodišnjem Wimbledonu, au jednom od okršaja drugu nositeljicu Ons Jabeur čeka najugodnije iznenađenje Njemica Tatjana Maria.

Tenisačica iz Tunisa favorit je broj jedan za osvajanje naslova, no takva uloga ponekad je pretežak teret. Hoće li ga uspjeti iznijeti do kraja, saznat ćemo uskoro.

Ons Jabeur

Druga tenisačica svijeta izgleda nezaustavljivo u glavnom gradu Engleske. Prvi set na ovogodišnjem Wimbledonu izgubila je tek u četvrtfinalu od Marie Bouzkove, ali je protivnicu demolirala do kraja dvoboja. Konačni rezultat bio je 2-1 (3-6, 6-1, 6-1) za Ons Jabeur.

Tunižanka je najavila dobru formu na turniru u Berlinu, koji se održao pre trećeg gren slema u sezoni. Tamo je osvojila naslov, izgubivši samo dva seta. Način na koji je igrala u Njemačkoj ulio joj je samopouzdanje prije početka Wimbledona. Ons Jabeur se može prilagoditi stilu igre svake suparnice. Vrlo je fleksibilna i ne treba dugo da uspostavi svoj ritam.

Iako je druga na WTA listi, nikada nije stigla do polufinala nekog Grand Slama. Ovo će joj biti debi, ali vjerujemo da je ovaj plasman neće zadovoljiti, već će željeti doći do svog prvog trofeja na nekom od najvećih turnira.

Tatjana Maria

S druge strane, njemačka tenisačica svojim je igrama u Wimbledonu iznenadila cjelokupnu tenisku javnost. Ova 34-godišnja igračica je na svakom od posljednjih osam Grand Slamova ispadala u prvom kolu, a sada je u situaciji da se bori za mjesto u finalu.

Tatjana Maria je na putu do polufinala eliminirala prepreke kao što su Sharma, Cirstea, Sakkari, Ostapenko i Niemeier, a u nekoliko je mečeva bila na rubu poraza. Ipak, način na koji se uspjela vratiti zaslužuje duboko poštovanje i pohvalu.

Ona ima specifičan način igre, koji protivnike zna izbaciti iz ritma. Često forsira slajs udarce i tako tjera svoje suparnice na pogreške. Potrebno je puno smirenosti i discipline da se savlada ovakva tenisačica.

Raniji susreti

Ons Jabeur i Tatjana Maria igrale su jedna protiv druge tri puta. Uspješnija je Tunižanka (2-1), no posljednji dvoboj imali su još 2018. godine.

Prijedlog za tipovanje

Ons Jabeur je u dosadašnjem dijelu turnira pokazala svoju svestranost i vjerujemo da će se uspjeti prilagoditi netipičnom stilu igre protivnice. Vjerujemo da će druga nositeljica opravdati ulogu favorita i lako i uvjerljivo doći do pobjede.

Stoga je naš prijedlog za klađenje under na ukupan broj gemova na margini od 19,5 u 22betu.

Prijedlog za tipovanje: 19.5 under

Tečaj: 1.73

Kladionica: 22bet

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

 

 

 

 

 

Author Dusan