Pablo Carreno Busta vs Jannik Sinner: Tipovi, savjeti i kvote – 27.03.2022.

Sportske
26 ožujka, 2022
516 Views
Carreno Busta vs Jannik Sinner

Pablo Carreno Busta je 30-godišnji teniser iz Španjolske koji je trenutno četvrti reket svijeta. Za razliku od većine španjolskih tenisera koji su dominantni na zemljnaoj podlozi Carreno Busta je igrač koji može podjednako kvalitetno odigrati na zemlji i na hardu. Igrač je koji je izuzetno čvrst u razmjenama sa osnovne linije, ima solidan servis i za igrače iz samog vrha zna biti izuzetno nezgodan protivnik.

Pablo Carreno Busta ima jednu solidnu godinu iza sebe koju je završio na omjeru 33-17. Igrač je koji najbolje igra na zemljanoj podlozi ali da može kvalitetno odigrati na hardu najbolje pokazuju njegova tri osvojena ATP turnira na ovoj podlozi. Ipak, prethodne sezone nije pružao najbolje partije na hardu. Na tvrdoj podlozi je godinu završio na omjeru 13-10 a također nije najbolje ušao ni u ovu sezonu. U voj godini je na četiri ATP turnira skupio svega osam pobjeda uz odličan meč kojeg je odigrao protiv Goffina u kome je ovdje u prom meču na turniru došao do pobjede uz svega pet izgubljenih gemova.

Sa druge strane Jannik Sinner je 250godišnji teniser iz Italije koji je prethodne godine igrao najbolji tenis u karijeri. Godinu je završio na omjeru 49-22 uz 36-11 na hardu te je došao do 10-og mjesta na ATP ljestvici. Igrač je koji je prethodne godine osvojio četiri ATP turnira na ovoj podlozi. Imao je odličan završetak prethodne godine, ima solidan start ove te se nalazi u fantastičnoj formi.

Do sada je igrao sedam turnira a do Miamia je upisao ukupno 12 pobjeda na dva odigrana turnira. U Miamiu je odigrao solidno u prvom kolu te je u meču sa Rusuuvoriem gdje je do pobjede došao tek nakon tie brakea trećeg seta.

Ovo će biti jedan interesantan dvoboj u kome ćemo gledati veliku borbu te ogroman broj poena koji će se osvojiti servisom. Naravno da je Sinner na papiru favorit i igrač je koji u ovaj meč ulazi u boljoj formi. Igrač je koji će u ovom meču osvajati daleko veći broj poena stečen sjajnim servisom te bi smio imati problem ana svojim servis gemovima. Sa druge strane na servis gemovima Buste bi trebali gledati veliku borbu i gemove u kojim vrlo lahko možemo vidjeti breakove.

Naš tip za ovaj meč je pobjeda Jannika Sinnera uz hendikep (-2.5) što kladionica 22bet plaća odličom kvotom 1.83.

TIP: Sinner (-2.5)
Kvota: 1.83

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Sportske