Paks vs Ferencvaros: Tipovi, savjeti i kvote – 29.04.2022.

Dusan
28 travnja, 2022
541 Views
Paks vs Ferencvaros

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Četiri pre kola madjarskog šampionata je samo jedna stvar jasna, Ferencvaros je šampion, dok je ekipi Paks-a sutrašnji meč poslednja šansa da uhvati priključak za Puskas-om, tako da nas sasvim sigurno očekuje veoma uzbudljiva utakmica.

Paks

Domaći Paks sutrašnji meč dočekuje na četvrtom mestu na tabeli sa zaostatkom od osam bodova u odnosu na trećeplasiranu ekipu Puskas Academy, a upravo toliki je i deficit u odnosu na drugoplasiranu Kisvardu, tako da je pred fudbalerima Paks-a gotovo nemoguća misija.

Ipak dok god postoje bilo kakve šanse sigurni smo da će se ekipa Paks-a boriti, a da bi došli do druge ili treće pozicije na tabeli biće im potrebne dve stvari: moraju ostvariti sve četiri pobede do kraja, i jedna od dve konkurentske ekipe sme osvojiti najviše četiri boda do kraja ( Puskas je imajući u vidu trenutnu formu mnogo bliži tome ).

Gledajući brojke, primećujemo da je Paks ubedljivo najefikasnija ekipa mađarskog šampionata ove sezone, i na dvadeset devet odigranih utakmica su postigli 69 i primili 55 golova, što nam daje prosek od 4.3 gola prosečno po meču. Sutra im samo sva tri boda odgovaraju, tako da verujemo da će ponovo odigrati izuzetno otvoreno i napadači, što znači da golovi ne bi smeli izostati.

Ferencvaros

Pobedom u prošlom kolu kod kuće protiv Ujpest-a je ekipa Ferencvaros-a došla do trideset treće titule prvaka Mađarske, tako da moramo priznati da je osvajanje titule sa tako dominantnom razlikom jasan znak kvaliteta ovog tima.

Popularni „Fradi“ su na dvadeset devet odigranih mečeva do sada postigli 51 i primili 23 gola, i sa prosekom od 0.79 primljenih golova po utakmici su najbolja defanzivna ekipa u ligi, tako da je jasno da ostali timovi nisu imali šta da traže pored njihove granitne odbrane.

Obzirom da su primarni ovosezonski cilj ispunili pre vremena, veliko je pitanje koliko će trener Cherchesov u preostalim mečevima izvoditi najjači sastav na teren, a to bi moglo da dovede do toga da im protivnici „otkinu“ neki bod na nekom od naredna četiri meča.

H2H

Paks i Ferencvaros su se ove sezone sastali dva puta, i obe ekipe imaju po jedan uspisan trijumf. Zanimljiv je podatak da su oba puta ove sezone gosti „nosili kući“ sva tri boda, a videćemo da li će tako biti i na ovom susretu.

Povrede i izostanci

Nema značajnijih izostanaka.

Prognoza

Gosti su uspeli da ostvare željenji cilj, i praktično nemaju nikakvih takmičarskih motiva u preostala četiri meča, tako da bi se veoma lako mogla dogoditi situacija da “daju bodove” u nekom od narednih mečeva.

S druge strane, Paks je tokom ove sezone “prokockao” nekoliko šansi da se učvrsti na traćem mestu na tabeli, tako da uoči sutrašnjeg duela imaju osam bodova manje od Puskas-a i Kisvarde, i praktično nemoguću misiju isped sebe. Znajući stil igre ekipe Paks-a, sigurni smo da se neće predavati do samog kraja, a prvi korak na ovom veoma teškom putu su tri boda protiv šampiona Mađarske.

Koliko god to čudno zvučalo zbog razlike u kvalitetu, ekipa Paks-a ima sasvim solidne šanse da dođe do zlata vredna tri boda protiv Ferencavros-a. Očekuje nas meč između najbolje ofanzivne I najbolje defanzivne ekipe u ligi, a mi ipak prednost moramo dati ekipi koja igra na gol više, I koja će biti silno motivisana da odigra na vrhunskom nivou.

Kada na to dodamo i činjenicu da će trener gostujućeg tima vrlo verovatno “izmešati karte” i pružiti priliku mlađim igračima, opcija pobede domaćeg tima od +1 u azijskom hendikepu po našem mišljenju ima veliku vrednost, a nešto više od azijskom hendikepu možete pročitati ovde, ukoliko se po prvi put susrećete sa ovim načinom klađenja.

Prognoza: Paks +1 AH

Kvota: 1.88

Kladionica: 22bet

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan