Partizan – Igokea: Analiza utakmice

Milos
6 veljače, 2021
575 Views
košarka tipovi

Danas, naš košarkaški Tip Dana dolazi iz ABA League takmičenja, gde će se u jednoj nadamo se tvrdoj i neizvesnoj utakmici sastati dve ekipe koje istorijski uvek igraju neizvesne utakmice, ali i ekipe koje se nalaze u specifičnim situacijama. U utakmici redovnog kola, sastaju se domaća ekipa Partizana i gosti iz Laktaša, ekipa Igokee.

Domaća ekipa, ekipa Partizana ima 7 pobeda i 9 poraza, a trener Sašo Filipovski mora da se nosi sa promenama tokom cele sezone. Taman kad se ekipa koliko toliko prilagodila odlasku Gordića, sada se spominje i da je Cody Miller M. na izlaznim vratima kluba, jer je ekipa Galatasaraya ozbiljno zainteresovana za ovog košarkaša. Jasno je kao dan da će Partizan sve svoje snage usmeriti na Euro Cup, gde su u midweeku uspeli da pobede Lokomotiv Kuban.

Njihovi protivnici, ekipa Igokee se trenutno nalazi na 2-oj poziciji ABA lige sa 13 pobeda i samo 3 poraza. Njihov trener Bajić je napravio fantastičan posao sa ovom ekipom i zaista su jedna vrlo ozbiljna ekipa koja pobeđuje zahvaljujući timskoj igri i teškom radu. .

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su tokom istorije igrale više puta, i češće se dešavalo da pobedi Partizan, ali isto tako ovo su dve vrlo bliske ekipe u svakom smislu.

Predlozi za tipovanje

Kladionice ovde ne znaju šta da rade, ali mi mislimo da je Igokea u boljem momentumu stoga mi ćemo odigrati Igokea +5.5 HC (da Igokea ne izgubi sa više od 5 poena razlike), koja opklada se plaća solidnom 1.85 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos