Partizan – Santa Clara: Analiza utakmice

Dusan
25 kolovoza, 2021
445 Views
Partizan – Santa Clara

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Danas igramo utakmicu koja se igra u okviru povratne utakmice kvalifikacija za Conference League, gde su u Beogradu sastaju ekipe Partizana i Santa Clare.

Partizan

Domaća ekipa nije mnogo kupovala tokom leta, a u ove kvalifikacije su ušli po principu šta nam bog da. Do sada je išlo dobro, mada mora da se prizna da su imali i sreće u prošlom kolu protiv Ruskog Sočija. Na prvom meču Partizan je katastrofalno krenuo, ali je nekako uspeo da postigne taj jedan gol koji ima dosta olakšava posao u revanšu.

Santa Clara

Gosti sa druge strane predstavljaju jednu vrlo zanimljivu ekipu iz Portugala, koja je tokom kvalifikacija uspela da se izbori i sa corona pandemijom, pošto je veliki broj igrača bio zaražen. U prošlom kolu su izbacili Olimpiju iz Ljubljane, a u prvom meču su se prikazali kao vrlo ozbiljna ekipa. Nažalost tokom nedelje prodali su najboljeg napadača, ali nemamo sumnje da je rezerva jednako dobra.

Očekivani sastavi

Nema nekih posebnih važnih informacija pred ovaj meč što se tiče sastava timova.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale samo jednom, i to prošle nedelje.

Predlozi za tipovanje

Ovo će biti utakmica koja je duel podjednakih ekipa, pa mi smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu tri ili više pogodaka na meču), koja opklada se plaća solidnom 1.95 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan