Partizan vs. Budućnost: Tipovi, savjeti i kvote 22.05.2022.

Dusan
21 svibnja, 2022
736 Views
Partizan vs. Budućnost

Partizan i Budućnost su odbranili svoj teren u prva dva meča polufinalne serije i sada je vrijeme da se u majstorici odluči putnik u finale ABA lige.

Uz potpuno besplatne tipove i autorske prognoze naših eksperta, portal sportske-kladionice.com nudi i razne korisne članke i savjete za klađenje. Iskreni smo u našim recenzijama kladionica te vam uz vrijednosne tipove nudimo i jedinstven uvid u svijet klađenja.

Partizan

Već nekoliko godina Partizan pokušava da se vrati u Euroligu, a najbliži tome su bili u sezoni 2019/2020 kada su u momentu prekida zbog virusa korona bili prvi u svim natjecanjima.

Prošlog ljeta, u klub se vratio najtrofejniji europski trener svih vremena Željko Obradović, a potpisana je nekolicina zvučnih pojačanja poput Kevina Puntera, Zacha LeDaya, Rodionsa Kurucsa i Alekse Avramovića, ali rezultat je izostao.

Partizan je pred 20,000 navijača ispao senzacionalno od Bursaspora u osmini finala Eurocupa, te je titula u ABA ligi jedini način da čekiraju kartu za Euroligu.

Iako se kroz medije špekulisalo da bi crno-bijeli mogli dobiti wildcard zbog izbacivanja ruskih klubova, to je demantovao Jordi Bertomeu, prvi čovjek Eurolige.

U prva dva meča polufinalne serije protiv Budućnosti, Partizan je najveću prednost ostvarivao pod obručem gdje je Mathias Lessort bio dominantan za centre Podgoričana i to je vjerovatno recepet i za treći meč.

Budućnost

Između dvije sezone, Aleksandar Džikić je ponovo preuzeo Budućnost i tako probudio maštu navijača da bi mogao učiniti isto što je napravio 2018. godine kada je prvi put u povijesti kluba osvojena ABA liga. Dovedeni su neki iskusni igrači kao što su Vladimir Micov, D.J. Seeley i Marko Jagodić Kuridža, a zadržani su Justin Cobbs i Willie Reed.

Nažalost po Podgoričane, cijele sezone su ih pratili veliki pehovi. Nesporedno pred start natjecateljske godine, Danilo Nikolić je morao na operaciju mozga i propustio je šest mjeseci košarke, da bi Jacob Wiley zbog nediscipline bio otpušten krajem 2021. godine.

Tu nije bio kraj nevoljama Budućnosti. Prije dva mjeseca, Reed je pokidao Ahilovu tetivu, te je Džikićev tim ostao samo na Zoranu Nikoliću i Filipu Baroviću na centarskoj poziciji. I pored svega toga, Budućnost je uspjela da pobijedi u svojoj „Morači“ i odvede seriju na majstoricu u Beograd gdje će Partizan biti pod znatno većim pritiskom.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

H2H

Četiri puta su ukupno ovi timovi igrali međusobno ove sezone i Partizan vodi 3-1. Sve tri pobjede, crno-bijeli su ostvarili relativno lako, dok je Budućnost do jedinog trijumfa došla trojkom Vladimira Micova u posljednjoj sekundi.

Očekivani sastavi

Partizan ima sve igrače na raspolaganju, dok je Willie Reed jedini koji ne može nastupiti za Budućnost.

Prijedlog za klađenje

Datum i vrijeme odigravanja utakmice: 22.05.2022 21:00 CET
Tip: Budućnost +10
Kvota: 1.71
Kladionica: Bet365

Partizan je sve ključne utakmice ove sezone odigrao jako slabo. U finalu Kupa Radivoja Koraća su razbijeni od Crvene zvezde, dok su protiv Bursaspora u Eurocupu šokirani u „Štark Areni“. Budućnost ima dovoljno iskustva da u najgorem slučaju po njih učini ovaj meč interesantnim i da ne izgubi dvocifrenom razlikom.

Ukoliko nemate račun na Bet365 kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 25 €.

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan