Partizan vs. Spartak Trnava: Tipovi, savjeti i kvote 28.06.2022.

Dusan
28 lipnja, 2022
591 Views
Partizan vs. Spartak Trnava

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Vicešampion Srbije će svoj drugi pripremni meč u Sloveniji odigrati danas od 18:00 protiv Slovačke ekipe Spartak Trnava, a mi smo za Vas i ovog puta pripremili analizu meča.

Partizan

Partizan je na nesrećan način ove sezone ostao bez titule, imajući u vidu da je praktično do početka plej ofa imao ogromnih +5 u odnosu na najvećeg rivala. Nakon neuspelog pokušaja da prekine dominaciju Crvene zvezde, Aleksandar Stanojević je napustio klupu Partizana, a na njegovo mesto je došao daleko manje poznati Ilija Stolica.

Klub se nalazi u velikim dugovima, tako da je novom šefu stručnog štaba predočeno da neće moći dovoditi proverena i skupa strana pojačanja, pa se tako klub okrenuo ka manje afirmisanim igračima.

U prvom pripremnom meču i porazu od CFR Cluja sa 1:0 je Partizan delovao užasno na terenu, i opšti je utisak da će ovom timu biti potrebno još dosta vremena da se uigra, a tog vremena praktično nema jer sezona počinje za manje od 15 dana.

Spartak Trnava

Ekipa iz Slovačke je prošlu sezonu završila na trećem mestu na tabeli, i na taj način obezbedila kvalifikacije za Ligu Konferencija. Koliko god to čudno zvučalo, svoj prošlosezonski uspeh su izgradili na neverovatnoj čvrstoj i agrsivnoj igri u odbrani, i na 32 meča su primili samo 17 golova.

Uistinu,ne mogu se preterano pohvaliti ni ofanzivnim učinkom, budući da su tokom prošle sezone postigli samo 36 golova, ali bi po ritmu na pripremnim mečevima mogli reći da bi to u narednoj sezoni želeli da promene.

Odigrali su 3 pripremne utakmice do sada, i nakon remija 0:0 protiv Skalice, bili su bolji od Petrzalke sa 5:1, i na kraju su „podelili bodove“ sa Mariborom. Na ovim pripremama su odlučili da sav fokus usmere ka ofanzivnom segmentu igre, koji će im biti mnogo potrebniji tokom leta i Evropskih kvalifikacija, tako da od njih i ovog puta očekujemo nešto brži ritam.

H2H

Ove dve ekipe do sada nisu odigrale nijedan zvanični meč.

Povrede i izostanci

Nema značajnijih izostanaka.

Gde gledati meč Partizan vs. Spartak Trnava?

Duel Partizan vs. Spartak Trnava je moguće gledali na kanalima Arena Sport 1 Slovenija, kao i na kanalu Arena Sport 1 Premium Srbija.

Partizan vs. Spartak Trnava Prognoza i Tip

Objektivno govoreći, Partizan će ove sezone biti drastično slabiji u odnosu na prošlu godinu, obzirom da  novca nema i da će novi trener Stolica morati da “juri titulu” sa manje poznatim igračima ( kao što su Filipović i Andrade recimo ).

Partizan je duel protiv Cluja odigrao u kombinovanom sastavu, a bez Ricardo-a u napadu je bilo jako teško očekivati da bi crno-beli mogli do gola, što se na kraju ispostavilo kao tačno.

Ovog puta bi Ricardo trebao biti u sastavu, što bi automastki trebalo da znači mnogo više lopti u polju napada za njega, a samim tim i veći broj šansi za gol. Spartak Trnava je pokazala u poslednja dva meča sve svoje ofanzivne vrline i defanzivne mane, tako da je zbog njihovog stila igre sasvim realno za očekivati da mogu postići ali i primiti barem jedan gol.

Sve u svemu, verujemo u dosta dinamičan meč, pto bi trebalo rezultirati sa po najmanje jednim golom u oba poluvremena.

28.06.2022 18:00 CET

Tip: Goals in both halves – yes

Kvota: 1.60

Kladionica: 22bet

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan