Petkim Spor – Tofas: Analiza utakmice

MilosNS
15 travnja, 2021
374 Views
petkim spor tofas

Na pravom ste mestu! Portal SPORTSKE-KLADIONICE.COM svakodnevno svojim čitaocima omogućava da čitaju najbolje prognoze utakmica za danas! Stoga, bez previše uvoda, pogledajmo kakva je danas ponuda i koji je to top pik za četvrtak 15.04.2021. godine.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno čitaocima dajemo predloge, a najbolji predlog tog dana nazivamo Tip Dana. Ponekad, kada je ponuda velika i kada ima dovoljan broj utakmica, onda objavljujemo jedan „ludi tiket“, koji možete naći ovde: Tiket Dana, sa kojim tiketom pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu od klađenja našim čitaocima.

Danas se odlučujemo za utakmicu koja se igra u okviru redovnog kola Turske Prve košarkaške lige, gde se sastaju ekipa Petkim Spor i atraktivna ekipa Tofasa.

Petkim Spor

Domaća ekipa se nalazi u vrlo nezavidnoj poziciji pošto je trenutna situacija na tabeli prilično teška. Svaka utakmica je za njih biti ili ne biti, što se jako dobro videlo u prošloj utakmici protiv Efesa na gostovanju, kada su imali aktivan rezultat do samog kraja i tek u poslednjih nekoliko minuta je favorit uspeo da iščupa pobedu.

Tofas

Sa druge strane, gosti se bore za što bolju poziciju pred play off i eventualnu prednost domaćeg terena. Trenutno se nalaze na petoj poziciji, a dok kraja prvenstva bitku će voditi sa ekipom Turk Telekoma za poziciju broj četiri. Ono što je specifično za ekipu Tofasa cele ove sezone je činjenica da imaju jedan od najpotentnijih napada i da vrlo često pune koševe svojih protivnika.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale samo tri puta do sada, a Tofas je dobio dva puta.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju, trenutnu formu, kao i poziciju na tabeli, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 161.5 Points (da obe ekipe postignu više od 161 poena), koja opklada se plaća solidnom 1.72 kvotom u sportskoj kladionici Bet365.

Trenutno sportska kladionica Bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.