Ponte Preta – Goias: Analiza utakmice

Sportske
22 srpnja, 2021
610 Views

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Danas igramo utakmicu koja se igra u okviru redovnog kola Brazilske Druge Serie B, igraju dve poznate ekipe Ponte Preta i Goias.

Ponte Preta

Domaća ekipa, poznata pod nadimkom Macaca godinama predstavlja jo-jo ekipu koja se seli iz prve u drugu ligu i nazad, pa samim tim su i poznatiji našim čitaocima. Ove sezone su krenuli prilično loše, te se nakon 13 odigranih kola nalaze na sramnoj 19-toj poziciji sa samo jednom pobedom i po šest nerešenih i poraza. Gol razlika je još lošija, pošto Macaca igra vrlo zatvoreno i do sada su postigli 7 a primili 12 pogodaka.

Goias

Gosti sa druge strane igraju odlično ove sezone, a od njih se i očekuje da budu jedni od glavnih pretendenata na promociju ove sezone, mada je konkurencija velikih timova prilično žestoka. Trenutno se nalaze na četvrtoj poziciji sa šest pobeda, pet nerešenih i samo dva poraza, uz gol razliku od 13 postignutih i 5 primljenih golova. Slobodno možemo reći da je GOias najbolja odbrana druge Brazilske lige.

Očekivani sastavi

Manje više tek po neka povreda, ali ništa previše bitno za naš pik.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale dosta puta do sada, a rezultati su prilično mešoviti.

Predlozi za tipovanje

Ovo će biti prava partija dve ekipe na terenu kojima treba pobeda, ali mi smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati 0-2 (da obe ekipe postignu dva ili manje pogodaka na ovom meču), koja opklada se plaća solidnom 1.90 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Sportske