Portugal vs. Crna Gora: Tipovi, savjeti i kvote 04.07.2022.

Dusan
3 srpnja, 2022
550 Views
Portugal vs Crna Gora

U grupi E sastaju se domaćin Protugal i Crna Gora. U ovoj grupi je sve jasno, dalje su prošli Francuska, Crna Gora i Madjarska, dok su Portugalci ispali i imaju za sada sve poraze. Ali ova utakmica je važna za Crnogorce koji žele prenijeti što više bodova u sledeći krug, dok Portugalci igraju za čast.

Uz potpuno besplatne tipove i autorske prognoze naših eksperta, portal sportske-kladionice.com nudi i razne korisne članke i savjete za klađenje. Iskreni smo u našim recenzijama kladionica te vam uz vrijednosne tipove nudimo i jedinstven uvid u svijet klađenja.

Portugal

Portugalci su u ovaj kvalifikacioni ciklus ušli oslabljeni neigranjem najboljeg igrača Saše Borovnjaka, ali uprkos tome su pružili sjajan otpor Madjarima u gostima. Utakmica protiv Madjarske im je bila poslednja prilika za nastavak takmičenja.

Borili su se, ali nisu uspjeli da pobjede domaćina. Odličnu utakmicu  su odigrali najiskusniji Queiroz i Lisboa. Queiroz je imao priliku da donese i pobjedu ali njegov šut je iscurio iz obruča.

Portugalci su ekipa koja nema veliki napadački potencijal, igraju utakmice na malo poena, ali defanzivno su veoma čvrsti. Problem za Portugal će biti ako ih Crna Gora uvuče u svoj ritam sa mnogo trčanja i razvuče njihovu zonsku odbranu.

Svakako da će dati sve od sebe da se oproste pobjedom od ovih kvalifikacija, ali Crna Gora je kvalitetnija ekipa.

Crna Gora

Malo je ko davao šanse izabranicima Boška Radovića u duelu sa reprezentacijom Francuske, koja je došla u Moraču u veoma jakom sastavu. Posebno uzimajući u obzir da Crna Gora nije nastupila u najjačem sastavu, bez Vučevića i Dubljevića, koji su otkazali učešće u ovim prozorima zbog privatnih obaveza.

Ali, reprezentativci Crne Gore su uspjeli da pobjede Francuze i sada imaju priliku da pobjedom protiv Portugala osiguraju veliki broj bodova za sledeći krug. Vrhunsku utakmicu je odigrao Nemanja Radović, igrač Murcie, koji je ubacio 15 poena, bez greške za dva poena.

Ni Justina Cobbsa nije bilo u sastavu, ali je odlična zamjena za njega novi igrač Tenerifea Radebaugh, koji je donio mnogo atelecizma i brzine, zajedno u tandemu sa Nikolom Ivanovićem i Vladimirom Mihailovićem  čine dinamičan trio.

Momentum utakmice protiv Portugala im je idealan. Poslije najveće pobjede u poslednje vrijeme idu na noge reprezentaciji koja im stilski odgovara i gdje im pobjeda otvara širom vrata SP.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

H2H

29.11. 21. – Crna Gora vs Portugal : 83:69 / Cobbs 22p, Relvao 16p

Očekivani sastavi

Crna Gora nastupa bez par veoma važnih igrača, Vučević i Dubljević koji su lideri, te mladi Simonović i Radončić, kao i Marko Todorović. Portugal igra bez već pominjanog Borovnjaka, ali bez Relvaa.

Savjeti za kladjenje

Datum i vrijeme odigravanja utakmice: 04.07.22 20:00h
Tip: Crna Gora (-4.5)
Kvota: 1.66
Kladionica: 22bet

Crna Gora u ovaj meč ulazi puna samopouzdanja zbog pobjede protiv Francuske, a protivnik nema neke velike imperative pobjede. Iako je gostujući teren, vjerujemo da će Crnogorci pobjediti sa 5 ili više razlike ovaj meč. Kvalitet je na njihovoj strani.

Ukoliko još nemate račun kod 22bet kladionice, možete preuzeti jako dobar BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje našeg portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

 

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

 

 

 

 

Author Dusan