Portugal vs. Švajcarska: Tipovi, savjeti i kvote – 05.06.2022.

Dusan
5 lipnja, 2022
1133 Views
Portugal vs. Švajcarska

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Reprezentacija Portugal-a će u nedelju od 20:45 u duelu protiv Švajcarske pokušati da ostvari prvu pobedu u ovosezonskom izdanju Lige Nacija, i možemo reći da imaju dosta razloga za optimizam zato što su u meču protiv Španije odigrali veoma dobro.

Portugal

Portugalci se nalaze u veoma teškoj grupi, obzirom da su sa njima u grupi još i reprezentacije Španije, Češke i Švajcarske, a samo prvoplasirana ekipa će imati priliku da se takmiči u plej ofu Lige Nacija.

Iz tog razloga je svaki meč na domaćem terenu veoma važan, i pred ekipom Portugal-a je utakmica u kojoj se pobeda nameće kao imperativ.

Pre tri dana su odigrali nerešeno 1:1 protiv Španije, i možemo reći da su ostavili odličan utisak, što će im sasvim sigurno uliti dodatnu dozu samopouzdanja pred nastavak takmičenja. Na tom meču je Ronaldo ušao u igru tek u šezdeset drugom minutu, tako da je taj podvig još veći.

Reprezentacija Portugal-a raspolaže sjajnim ofanzivnim potencijalom, i ukoliko u nedelju uveče Cristiano Ronaldo bude u startnoj postavi, veoma je izgledno da će domaći tim odigrati izrazito ofanzivno. Moramo pomenuti i činjenicu da je Portugal na poslednjih pet mečeva kod kuće postigao čak četrnaest golova.

Švajcarska

Švajcarska fudbalska reprezentacija je uspela da ostvari jedan od primarnih ciljeva – plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru, a sada je na redu borba u Ligi Nacija.

Ipak, za njih ovogodišnje izdanje Lige Nacija nije počelo na najbolji način, obzirom da su u prvom kolu na gostujućem terenu poraženi od reprezentacije Češke rezultatom 2:1. Švajcarci su u toj utakmici bili dominantnija ekipa na terenu, ali su uporni Česi maksimalno iskoristili sve njihove greške, i uspeli da dođu do vredne pobede.

Švajcarska je prošlog puta uz mnogo sreće uspela da izbegne ispadanje iz Lige A, ali će ove sezone to biti mnogo teže, naročito u slučaju poraza u duelu sa Portugal-om.

U nedelju će morati da se adaptiraju na ritam meča koji će Portugalci nametnuti, jer je to jedini način na koji bi mogli doći do prvih bodova ove sezone u Ligi Nacija.

Verujemo da će Švajcarci svesno rizikovati i da će sav fokus usmeriti na igru u napadu, što može biti veoma opasno, naročito u meču sa ekipom kao što je Portugal.

H2H

Portugal i Švajcarska su do sada odigrali dvadeset tri međusobna meča, i ovo je trenutni bilans:

Portugal – osam pobeda

Švajcarska – deset pobeda

Pet nerešenih mečeva

Povrede i izostanci

Portugal: Ruben Dias.

Švajcarska: Nema izostanaka.

Očekivani sastavi

Portugal (4-3-3): Diogo Costa – Joao Cancelo, Pepe, Domingos Duarte, Raphael Guerreiro – Bruno Fernandes, Ruben Neves, Danilo Pereira – Bernardo Silva, Cristiano Ronaldo i Rafael Leao.

Switzerland (4-2-3-1): Yann Sommer – Silvan Widmer, Nico Elvedi, Manuel Akanji, Ricardo Rodriguez – Granit Xhaka, Remo Freuler – Steven Zuber, Xherdan Shaqiri, Renato Steffen – Breel Embolo.

Portugal vs. Switzerland Prognoza i Tip

Iako je reprezentacija Španije glavni kandidat za osvajanje prvog mesta na tabeli i plasman u narednu fazu takmičenja, verujemo da će se Portugalci potruditi da budu veoma “nezgodan” kandidat.

Da bi bili ravnopravni kandidati, Portugalcima će u meču sa Švajcarskom biti potrebna pobeda, a mi verujemo da poseduju dovoljan kvalitet za trijumf nad protivnikom koji se nalazi u rezultatskoj krizi.

Velika prednost za domaći tim će biti činjenica da je najavljeno da će Ronaldo započeti utakmicu, a o njegovim kvalitetima je suvišno pričati. Portugalci su na poslednjih pet mečeva kod kuće postigli čak petnaest golova, a mi očekujemo da će nastaviti u istom ritmu.

05.06.2022 20:45

TIP: Goals in both halves

Kvota: 1.94

Kladionica: 22bet

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

 

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan