Primobet promocija: Welcome boost bonus do 400%!

Stefan
30 travnja, 2024
494 Views
Primobet promocija

Pazi, moram da ti ispričam za nešto super što sam skoro otkrio! Nova kladionica na sceni, Primobet, daje neke stvarno lude bonuse i promocije za nove igrače, a jedan od njih je ovaj Welcome-boost bonus koji je totalni hit.

Zamisli ovako: samo se registruješ na Primobet, praviš kombinovane tikete sa tri ili više događaja, svaki sa kvotom barem 1,30, i možeš da dobiješ do nevjerojatnih 400% više na svoje dobitke. Znači, ako ti opklada prođe, ne samo da dobijaš osnovni dobitak, već i ogroman bonus gore na to!

Iskreno, ovo je idealno za nas koji volimo malo da kombinujemo i tražimo te sjajne kvote. Bilo da se kladiš na fudbal, tenis, košarku ili bilo koji drugi sport, ovo ti je prilika da zaista maksimalno iskoristiš svaki tiket.

A najbolji deo? Sve je to dostupno odmah čim se registruješ. Nema čekanja, nema komplikacija. Samo se prijaviš, staviš svoje opklade i pratiš kako tvoji dobitci rastu.

Dakle, ako još nisi član Primobeta, stvarno bi trebao da razmisliš o registraciji. Registruj se OVDE, zgrabi taj bonus, i ko zna? Možda tvoja prva kombinovana opklada bude ta koja će ti doneti mega dobitak.

Eto, samo sam hteo da podelim ovo sa tobom jer znam koliko voliš dobar ulog i dobru priliku za dobitak. Mislim da bi ti se ovo baš svidelo. Pridruži se, probaj, i ko zna, možda Primobet postane tvoje novo omiljeno mesto za klađenje. Uživaj i srećno!

Pravila i uslovi promocije

Samo ne zaboravi da pre registracije obavezno pročitaš pravila i uslove na sajtu Primobet kako bi bio siguran da sve razumeš i da maksimalno iskoristiš svoj bonus!

Pravila su sledeća:

 1. Welcome-boost dostupan je svim registrovanim korisnicima koji su dobili bonus.
 2. Welcome-boost je dostupan za kombinovane opklade, sa 3 ili više događaja, sa kvotama za događaje od 1,30 ili više i ukupnim kvotama klađenja na događaje koji ispunjavaju uslove od 1,00 ili više.
 3. Više informacija o bonusu:
 • kvote za bonus:
 • 3 – 4 događaja – bonus kvote 1.20
 • 5 – 6 događaja – bonus kvote 1.40
 • 7 – 9 događaja – bonus kvote 1.50
 • 10 – 11 događaja – bonus kvote 1.70
 • 12 – 14 događaja – bonus kvote 2,00
 • 15 – 19 događaja – bonus kvote 2.50
 • 20 – 29 događaja – bonus kvote 3.00
 • 30 – ∞ događaja – bonus kvote 5,00
 1. Događaji ili zemlje događaja za korišćenje bonusa: Svi događaji
 2. Period važenja: 7 dana
 3. Broj bonusa: – 1.
 4. Igrač ne može da promeni iznos dodatnih dobitaka. Iznos se određuje automatski.
 5. Glavna dobitna opklada i dodatni comboboost dobitak se pripisuju igraču na račun jedne transakcije, jednog ukupnog dobitka.
 6. Igrač ne može da poništi funkciju comboboost.
 7. Ako ste otkriveni za nepoštene opklade i zloupotrebu comboboost ponude, Naša kompanija zadržava pravo da otkaže isplatu dobitaka na takvim kuponima.
 8. Ako otkrijete nepoštene opklade i zloupotrebite comboboost ponude, naša kompanija zadržava pravo da otkaže nagrađivanje dodatnih dobitaka.
 9. Funkcija comboboost je opciona, ali nije obavezna.
 10. Funkcija comboboost dostupna je samo za odeljke „Sport“ i „Klađenje uživo“.
 11. Comboboost neće biti dostupan ako – Prilikom postavljanja opklade, količina kvalifikovanih događaja sa kvotama na događaje je manja od 1,30 i ukupna kvota za klađenje na kvalifikovane događaje je manja od 1,00.
 12. Da bi se comboboost ponovo aktivirao za ovaj kupon (gde je kvota prihvatljivih događaja 1,30 ili više i ukupna kvota kvalifikovanih događaja 1,00 ili više), potrebno je da uklonite jednu opkladu sa kupona i ponovo je izaberete.
 13. Naša kompanija zadržava pravo da promeni ili otkaže uslove ponude u bilo kom trenutku.
 14. Opšta pravila i uslovi naše kompanije su na snazi.

Dakle, šta čekaš? Skoči na priliku, registruj se na Primobet i započni svoju avanturu klađenja sa stilom! Tvoja prva velika pobeda možda je samo nekoliko klikova daleko.

50% do 35.000 RSD Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Stefan

Jedan od mlađih, ali nikako jedan od slabijih u našem timu. Stefan je specijalista za Engleski fudbal, a niže lige su njegova strast. Sasvim smo sigurni da ćete uživati u njegovim prognozama timova za koje sasvim sigurno niste ni čuli. U slobodno vreme Stefan obožava da se bavi sportom, pre svega da igra fudbal sa svojim drugarima iz kraja. Slobodno možemo reći da on živi za najvažniju sporednu stvar na svetu.